Glossybox Januari ♥

Tänkte visa er vad jag fick i min Glossybox nu för januari, ska jag vara ärlig tycker jag nog att detta var den sämsta boxen hittills, men det är okej haha! Gillade dock att allt kom i originalstorlek såklart! Är det någon särskild av produkterna ni skulle vilja se recension på?
 
 
Oliva by CCS Eco Makeup Remover Wipes
"Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Servetterna innehåller ekologisk mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar huden." (50kr/24st, originalstorlek)
 
Babor Eye Pads
"Färg- och doftfria eye pads som kyler ner, piggar upp, ökar elasticiteten och minskar fina linjer runt ögonen. Minskar mörka ringar och skyddar huden. Passar alla hudtyper och hjälper till att upprätthålla hudens naturliga skydd mot skadliga fria radikaler". (39kr/st, originalstorlek)
 
Carmex Moisture Plus Hydrating Lip Balm "Pink Sheer Tint"
- "Carmex gjorde sitt första läppbalsam 1937 och denna klassiker är nu uppdaterad - fuktgivande och mjukgörande i en fin rosa färg. Den innehåller bland annat shea smör, E-vitamin och aloe vera som ger en ordentlig boost till dina läppar." (49kr/2g, originalstorlek)
 
Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream
- "En av de bäst betygsatta produkterna på Burt's Bees hemsida samt en av GlossyBox mest populära produkter. 100 % naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av citrus." (79kr/17g, originalstorlek)
 
Elite Models Intensity Eye Pencil
"En av världens främsta modellagenturer, Elite Models, har här tagit fram en vattenfast och hållbar, intensiv kajalpenna. Den är krämig och mjuk vilket gör appliceringen enkel och precis. För att skydda den känsliga huden runt ögat innehåller den sheasmör och vitamin E som lugnar, skyddar och återfuktar." (109kr/1.1g, originalstorlek)
 
 
bloglovin


Kommentarer
Moa

Åh, duck fick Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream! Det är typ den bästa nagelbandscreme jag någonsin haft! Bästa produkten som finn! ♥

Svar: Åh ja :D Har testat den lite smått, älskar den hittills :D
Amanda

2013-02-09 @ 10:50:11
URL: http://angryunicorn.blogg.se
Klara

Kan du göra en review på Carmex Moisture Plus Hydrating Lip Balm "Pink Sheer Tint"? Skulle vara jätte snällt!

Svar: Ja det skulle jag kunna fixa :)
Amanda

2013-02-09 @ 10:52:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600