Bra Highlighter?

Läsarfråga: "Jag letar efter en bra highlighter just nu, och det finns ju så många så jag vet inte vilken jag ska köpa! Du är ju så himla bra på smink så jag tänkte fråga om det är någon speciell highlighter du kan rekommendera?"
 
Mitt svar: Jag älskar highlighters och önskar att jag hade många fler! Det är en perfekt produkt att använda för att ge lite extra glam till sminkningen. Så snyggt att lägga på högsta punkterna i ansiktet, t.ex. kindbenen, näsryggen och amorbågen. Tänkte visa dig mina två favoriter, ena i krämform och andra i puderform.
 
 
♥ KICKS Illuminator "Oyster Shell", ca 139kr.
En krämhighlighter som ger en naturlig lyster till huden. Älskar att dutta denna lätt med fingret över kindbenen och på amorbågen. Dessutom kan man blanda i lite, lite i foundationen om man vill ha mer lyster i hela ansiktet. Det här är min favorit till vardags!
 
♥ MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle", ca 305kr.
En helt underbar highlighter i puderform. Lite varmare än illumintatorn från KICKS och mer effektfull. Vill man ha en riktigt highlightad effekt så är den här dösnygg! Lätt att jobba upp till en mer extrem highlight men samtidigt naturligt fin om man bara lägger lite lätt.
 
 
Vilken av dessa gillar NI bäst? ♥
bloglovin


Kommentarer
Anonym

Kan inte du berätta hur man sätter upp Musik vägglampa? :)

Svar: Jag vet faktiskt inte hur man gör för jag satte inte upp dom :) Men jag tror att man bortade skruvar i väggen, sedan hängde man upp lamporna på dom :)
Amanda

2013-09-21 @ 13:34:53
Hanna

Hejsan! Jag har lite problem med att min hy blir ofta väldigt fettig senare på dagen. Ser väldigt glansigt ut, speciellt i T zonen. Har du något tips på en bra primer eller kräm man kan använda?

Svar: Använd en hudkräm som är anpassad för din hudtyp, lägg primer innan foundationen, använd en foundation som är matt och toucha upp sminket under dagen :)
Amanda

2013-09-22 @ 09:26:27
Emelie T

Den från MAC verkar ju helt underbar! <3

2013-09-22 @ 12:59:15
URL: http://emelietornvall.blogg.se
Sofia

Jag gillar MAC men den från KICKS verkar faktiskt också ganska bra.

2013-09-22 @ 16:55:57
URL: http://sophiao.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600