Underbara längder från 1001 Extensions

Jag har aldrig tidigare testat extensions eftersom jag aldrig känt att jag behövt det, mitt hår har varit den längd och tjocklek jag velat haft det. Däremot var jag jätteglad när jag fick hem två pack extensions från 1001 Extensions - testa kan man ju alltid!
 
I färgen "Chokladbrun" som passar perfekt till min naturliga hårfärg! 
 
I ett pack ingår:
♥ 1 träns 20 cm bred och 56 cm lång
♥ 2 tränsar 10 cm breda och 56 cm långa
♥ 2 tränsar 15 cm breda och 56 cm långa
♥ 2 tränsar 5 cm breda och 56 cm långa
 
Mina extensions är i den längsta längden, 56cm och ett pack av dessa kostar 509kr. Eftersom jag har såpass tjock hår har jag två pack, har man inte så tjockt hår räcker det med ett pack.. Tyvärr, alltså verkligen TYVÄRR kan jag inte använda dessa förlägningar. Kvalitén är super, jag har verkligen ingenting att klaga på, men problemet är mitt egna hår. Mitt hår är på tok för tjock för att extensionsen ska se bra ut. Mitt hår är redan ganska långt och när jag sätter i mina extensions så spretar bara några enstaka längre hårstrån ut från mitt egna hår. Exensionsen är tyvärr för tunna för mitt tjocka hår. Jag har kollat på ett antal videor på hur man sätter i dom på bästa sätt (kolla youtube med om du har funderingar!), men det fungerar inte på mig helt enkelt. Jättetråkigt eftersom dom är så fina och passar mig hårfärg så bra! Dessutom upplever jag att clipsen sitter i bra också, så hade jag haft en annan hårtyp hade det fungerat bättre!
 
Jag rekommenderar dock dessa extensions till er andra som känner att ni vill ha längre hår! Det bästa är att ha uppklippt hår i olika lager för att extensionsen ska smälta in bra med det naturliga håret. Kika in på 1001 Extensions för att hitta din rätta färg och längd!
 
Mitt hår utan extensions. Det var ingen idé att ta en efterbild eftersom det knappt syns någon skillnad förutom några enstaka hårstrån som stack ut. Så synd! Är uppriktigt ledsen på mitt jobbiga hår haha. Kommer eventuellt använda extensionsen som extra utfyllnad!
 
Tar jättegärna emot förslag och tips på hur jag kan få dom att fungera för mig! ♥ 
(ville också tillägga att det inte hjälper att sätta i fler längder, har redan testat att sätta i så många som det bara går)
bloglovin

Fall 2013 by Essie

 
 
Twin Sweater Set / The Lace Is On / After School Boy Blazer / For The Twill Of It / Cashmere Bathrobe / Vested Interest
 
♥ -
 
Essie bjuder på en fantastisk kollektion den här hösten! Tycker att det är kul med lite härliga färger, känner mig riktigt inspirerad att bära dessa, ser speciellt fram emot att testa "Twin Sweater Set" och "For The Twill Of It". Jag gillar Essies lack eftersom dom håller bra och dessutom ger den där lilla känslan av lyx och det är det värt för 129kr. Är det något av lacken du fastnade speciellt för?
bloglovin

Tutorial - Smokey Eyes

 
 
 
 
 
bloglovin

Recension - Eye of Horus Goddess Mascara

Eye of Horus är ett riktigt spännande märke som sedan företaget startades 2010 haft stor framgång. Jag har själv inte testat produkter från dem tidigare, men jag har läst om dem och varit sugen på att testa! Så därför är det lite extra kul att få dela med mig av en recension av deras storsäljare Godess Mascara.
 
Eye of Horus Goddess Mascara, 189kr, brallis.se {direktlänk}
 
För det första måste vi prata lite om förpackningen, jag tycker att den är helt fantastisk! Alla produkter från Eye of Horus förmedlar en väldigt lyxig känsla men samtidigt är priset inte är allt för dyrt. Kicka in fler produkter från Eye of Horus på brallis.se.
 
 
Det är sällan jag faller för en mascara direkt, jag måste oftast "lära känna" den för att veta hur den fungerar bäst på mina fransar. Men med denna mascara var det annorlunda, redan första gången jag använde den tyckte jag om den! Den har vax i sig vilket gör den lite torrare och därför håller den fransarna böjda lite bättre än blötare mascaror som jag testat och den har en bra hållbarhet under dagen. Det blir ingen "bam in your face!"-effekt, men det är absolut en mascara jag gladeligen kommer använda till vardags. Tumme upp! ♥ ♥ ♥ ♥
bloglovin

Gårdagens look - Here's the guilt, open your eyes

Den här looken bar jag igår! Tycker absolut att man kan sätta lite edge på vardagen med en härlig sotning. Här har jag använt mörkgrönt!
 
 
 
 
FACE:
Garnier 5 sec Perfect Blur Primer
Viva La Diva 3 in 1 Concealer
Revlon Colorstay Foundation
Maybelline FITme Concealer
Bobbi Brown Corrector
Rimmel Stay Matte Powder
Benefit Hoola Bronzer
MAC Mineralize Blush "Warm Soul"
 
BROWS:
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Maybelline Brow Mascara

EYES:
MAC Soft Ochre Paint Pot
MAC Eyeshadow "Beluga"
Urban Decay Naked2 Palette ("Tease")
MAC In Extrem Dimension 3D Black Lash Mascara
MUS Eyepencil "Wooden Metal"
bloglovin

Höstens snyggaste lack!

Till hösten kommer L'Oréal ut med 5 dösnygga Le Vernis lack som lyckligtvis finns i mina ägor. Älskar dem alla!
 
 
 
 
Finns där L'Oréal säljs, ca 59kr/styck. Kommer du lägga vantarna på något av dessa härliga lack?
 
bloglovin

Dagens look - 18

Idag är det min 18-årsdag och jag matchar med en glittrig eyeliner! Vad passar bättre än bling-bling när man fyller år? ♥
 
 
 
 
FACE:
Too Faced Primed & Poreless
Viva La Diva 3 in 1 Concealer
Revlon Colorstay Foundation
Maybelline FITme Concealer
Bobbi Brown Creamy Concealer
Maybelline FITme Powder
Benefit Hoola Bronzer
MAC Mineralize Blush "Warm Soul"
MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle"
 
BROWS:
MUS Tinted Browgel
 
EYES:
Isadora Inliner Kajal "Indian Black"
Urban Decay Naked2 Palette ("Blackout")
Glominerals Eyehsadow "Diamond"
MUS Glitter "Scorpio"
MUS Waterproof Mascara
 
LIPS:
Revlon Lip Butter "Strawberry Shortcake"
bloglovin

Bra Highlighter?

Läsarfråga: "Jag letar efter en bra highlighter just nu, och det finns ju så många så jag vet inte vilken jag ska köpa! Du är ju så himla bra på smink så jag tänkte fråga om det är någon speciell highlighter du kan rekommendera?"
 
Mitt svar: Jag älskar highlighters och önskar att jag hade många fler! Det är en perfekt produkt att använda för att ge lite extra glam till sminkningen. Så snyggt att lägga på högsta punkterna i ansiktet, t.ex. kindbenen, näsryggen och amorbågen. Tänkte visa dig mina två favoriter, ena i krämform och andra i puderform.
 
 
♥ KICKS Illuminator "Oyster Shell", ca 139kr.
En krämhighlighter som ger en naturlig lyster till huden. Älskar att dutta denna lätt med fingret över kindbenen och på amorbågen. Dessutom kan man blanda i lite, lite i foundationen om man vill ha mer lyster i hela ansiktet. Det här är min favorit till vardags!
 
♥ MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle", ca 305kr.
En helt underbar highlighter i puderform. Lite varmare än illumintatorn från KICKS och mer effektfull. Vill man ha en riktigt highlightad effekt så är den här dösnygg! Lätt att jobba upp till en mer extrem highlight men samtidigt naturligt fin om man bara lägger lite lätt.
 
 
Vilken av dessa gillar NI bäst? ♥
bloglovin

Dagens look - Brown Smoke

Skriver detta inlägg i lite stress, ska alldeles strax åka iväg på kryssning över natten, ska bli så kul! Den här sminkningen kommer jag ha både under dagen och kvällen, kan hända att jag sätter på ett par lösfransar till kvällen.
 
 
 
Har bland annat använt dessa skuggor från Glominerals som jag testade för första gånge. Ä-L-S-K-A-R dem! Jättebra pigmentering.
 
ÖGON:
Mac Soft Ochre Paint Pot
Glominerals skuggor "Mink" (brun) och "Diamond" (vit)
MIYO Eyeshadow "Zero"
KIKO Eyehsadow #123
Isadora Inliner Kajal "Indian Black"
MUS Waterproof Mascara

LÄPPAR:
Make Up Store Slim Lipstick #402
L'Oréal Miss Candy Läppglans "Nude BonBon"
 
KINDER:
MAC Mineralize Blush "Warm Soul"
MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle"
 
 
bloglovin

Recension - Clinique Stay-Matte Foundation

 
Stay-Matte är en hyllad foundation som ska passa bra för oljig hy. Jag köpte mitt exemplar i somras i nyansen "#09 Neutral" som börjar bli lite mörk för mig nu. Undertonen är inte riktigt rätt för mig heller, men i vilket fall som helst så ville jag få upp en recension för er ifall nu själva är sugna på att köpa den!
 
♥ Produktbeskrivning:
"Clinique har med Stay Matte Oil-Free Makeup skapat en revolutionerande flytande foundation som ger en vacker finish som håller matt hela dagen. Stay-Matte Oil-Free Makeup håller huden fräsch och vacker, även i hög luftfuktighet och värmetemperaturer." {källa: kicks.se}
 
♥ Vad tycker jag? 
För det första är den här foundationen en dröm att applicera, den smälter in fint i huden samtidigt som den ger bra täckning (skulle säga medel till full täckning, beroende på vilken borste man använder och hur mycket man applicerar). Den ger ett matt och flawless resultat utan att vara kakig på huden vilket jag älskar! Jag personligen använder alltid puder över min foundation eftersom jag har oljig hy, vilket jag känner är ett måste även med denna foundation, men har man mer blandhy så behövs antagligen bara en lätt touch av puder i T-zonen. Jag har hört dom som haft problem med att foundationen inte gör sig bra på torra fläckar, så har du torr hy är den här foundationen inte att rekommendera.
 
Jag är väldigt nöjd med resultatet jag får av den här foundationen, den ser riktigt bra ut på huden och passar sig bra dom dagar man vill ha ett mer flawless resultat. Dock är detta inte den bästa foundationen jag testat för oljig hy, den är definitivt bättre än många andra, men t.ex. Make Up Store Matte Foundation och Revlon Colorstay håller mig matt längre. Däremot kan man inte räkna med att någon foundation kommer se ut likadant på kvällen som den gjorde när man precis applicerat den, vill man hålla huden matt gäller det att använda blotting sheets eller blotting powder under dagen som suger upp oljan.
 
Så, allt som allt är jag nöjd, men jag är tveksam till om jag kommer köpa den igen. Det är en bra foundation som håller oljan borta ett bra tag, men jag tycker som sagt att det finns bättre alternativ för min väldigt oljiga T-zon där ute! Tycker dock absolut att den är värd att testa för er som har blandhy och oljig hy, har hört så mycket gott om den så jag kanske bara är lite väl petig när det kommer till min feta hy.
 
Före och efter
 
♥ Mitt betyg: 4/5
♥ Pris: ca 320 kr
♥ Köpställen: Åhléns, Kicks mfl.
 
bloglovin

On my nails



Fick detta lacket av min bästa vän efter att hon varit i Thailand så tyvärr kan det nog vara svårt att hitta här i Sverige, däremot finns det säkert liknande lack på butikshyllorna! Tänkte bara visa er eftersom det är så galet snyggt! ♥
bloglovin

New In ♥



Essie "Ballet Slippers" - Ljus, ljus beige, precis i min smak!
Eylure Lashes #101 - Första gången jag testar detta märket! Bar dom i gårdagens inlägg.

bloglovin

Gårdagens look - Head over heels but I'm feeling half past dead











FACE:
Too Faced Primed & Poreless
MUS Cover All Mix
Revlon Colorstay Foundation
Maybelline FITme Concealer
Laura Marcier Secret Concealer
Maybelline FITme Powder
Benefit Hoola Bronzer
Blush + Highlighter from Sigma Paris Palette

BROWS:
Anastasia Brow Wiz

EYES:
MAC Paint Pot Soft Ochre
Eyeshadows from Sigma Paris Palette
MAC Pro Longwear Eyeliner "Definedly Black"
MUS Eyeliner "Snowflake"
Eylure False Lashes #101
MUS Waterproof Mascara

LIPS:
MUS Slim Lipstick #403
Deborah Milano Lipstick #1MAC Lipglass "Liquid Passion"

Från Sigma Paris Palette
bloglovin

Dagens naglar - Exclusive Pink

Detta är egentligen inte dagens naglar, utan jag bar dessa för några dagar sedan, men jag tänkte fortfarande att det kunde vara kul att visa er då jag väldigt sällan har något annat än naturliga färger på naglarna. Men jag tänkte försöka bättre mig på den fronten och våga mig på lite mer färg! Dock är jag ju en sucker för beige/rosa halvgtransparenta lack...
 
 
 
 
Började med en bas av Isadora Wonder Nail "Perfect Nude" och tänkte nöja mig där. Men sedan bestämde jag mig för att sätta dit lite strasstenar, dessa kommer från Depend och är jättegamla, men det går säkert att hitta liknande på Åhléns! Hur som helst ett roligt sätt att piffa till vardagsnaglarna, eller vad tycker ni? ♥
bloglovin

Hårtips - Mitt favorit-torrshampo!

Ibland är torrshampo verkligen rädden i nöden, speciellt under stressiga mornar då man snoozat lite för länge. Jag har faktiskt bara testat torrshampo från ett enda märke - Batiste. Jag har helt enkelt känt mig så nöjd med det att jag inte behövt testa något annat. Senaste tillskottet är detta torrshampo för brunetter, som istället för att lämna ett vitt puder i håret är färgat och smälter in i hårfärgen. Egentligen tycker jag att de vanliga "ofärgade" torrshampona också funkar till mitt bruna hår, men med dem måste man vara mer nogrann att verkligen jobba in produkten i håret.
 
Batiste Dry Shampoo "Dark & Deep brown", ca 80kr på t.ex. Kicks.
 
Bara att spraya i hårbotten när man vill fräscha till håret lite, massera in och det ser nytvättat ut! ♥
bloglovin

Make Up Store Marble Blush

För ett tag sedan kom Make Up Store ut med tre styckna "Marble Blush" i helt underbara färger! Tänkte visa er ett av dem:
 
Make Up Store Marble Blush "Zarci", 155kr.

Ett varmt, härligt rouge som ger en mjuk och naturlig färg till kinderna. Perfekt till egentligen vilket tillfälle som helst! Finns som vanligt att köpa där Make Up Stores produkter säljs (egna butiker, Åhléns City, Kicks) och på kicks.se {direktlänk} ♥
 
 
bloglovin

Video - Produkter jag använt upp!

Här kommer en video där jag visar mina tomma produkter samt pratar lite om vad jag tyckte om dem! ♥
 
 
 
 
 
bloglovin

Maybelline Color Tattoo 24hr

Maybelline Color Tattoo 24hr i färgen "On and on Bronze", 95 kr.
 
Häromdagen var jag inne på KICKS och köpte den här godingen som jag länge velat ha! Den är väldigt känd i skönhetsvärlden, inte minst på youtube. I USA går den dock under namnet "Bad to the Bronze", men vad jag förstått är det samma produkt.
 
Den gör sig sååå himla fin på ögonlocket! Har dock inte provat den på egen hand, men med en skugga över håller den sig bra i alla fall. Den ger en metallisk taupefärg som är snygg som bas för alla möjliga ögonskuggor. Gillar den massor!
 
 
bloglovin

Gårdagens look - This is not the end

 
 
 
 
FACE:
Too Faced Primed and Poreless
Make Up Store Cover All Mix
Clinique Stay-Matte Foundation
NYX HD Concealer
Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer
Maybelline FITme Compact Powder
Benefit Hoola Bronzer
Make Up Store Marble Blush "Pernice"
MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle"
 
BROWS:
Anastasia Brow Wiz
Isadora Eyebrow Lifter

EYES:
MAC Soft Ochre Paint Pot
Maybelline Color Tattoo 24hr "On and on Bronze"
Urban Decay Naked 2 Palette
Sigma Paris Palette
Make Up Store Waterproof Mascara
 
LIPS:
Make Up Store Twin Gloss "Nougat"
 
 
Extra glad eftersom att tandställningen nu helt är borta!!
bloglovin

Video - Månadsfavoriter augusti! ✿

 
 
Den här videon kom upp på youtube för ett par veckor sedan, men jag har fortfarande inte visat den i bloggen. Ni som följer mig där har kanske redan sett den, men för er som bara följer bloggen så får ni den nu ♥ Hoppas att ni gillar!
bloglovin

Nyorganiserat i lådorna ♥

 
 
Har sorterat om lite i mina sminklådor. Funderar på om jag kanske ska ta och filma en ny sminkkollektions video? Det är snart ett år sedan jag gjorde min förra {klicka här för att se den}. Skulle ni tycka det var roligt att se en ny? ♥
bloglovin

RiRi ♥ MAC

Åh, tror mitt sminkhjärta dog lite när jag såg promo-bilderna för RiRi ♥ MAC-kollektionen som kommer ut i oktober.
 
RiRi Fall Ambient
 
Verkar vara en hel del superfina produkter som ingår i denna kollektionen, lyckligtvis har jag redan nu fått testa en av dem!
 
 
MAC Pro Longwear Lip Pencil in "RiRi Woo", 220 kr.

För det första - förpackningen, hur underbart fin är den inte? Dessutom är det den perfekta lite kalla, riktigt röda färgen och hållbarheten är fenomenal. Blir helt matt på läpparna, lika snygg på egen hand som tillsammans med läppstift och/eller glans. Skulle verkligen rekommendera att ni kikar in den här läppennan när kollektionen kommer ut i oktober, har en känsla av att produkterna kommer sälja som smör och ta slut fort.
 
 
bloglovin

Foreo Luna™mini

Är väldigt glad över att kunna dela med mig av den här hudvårdsprodukten som jag blev skickad för några dagar sedan. 
 
"Hudvårdsborstar är något av en trend just nu och rengöring med Sonic-teknologi växer massivt i USA men till skillnad från de produkter som finns på marknaden just nu så erbjuder en apparat som är ännu mer effektiv OCH jobbar förebyggande mot ålderstecken. Det är inte bara ytterligare en hudvårdsborste, Luna™ är mycket mer än så och är den mest högkvalitativa varianten på marknanden."
 
Luna är den första produkten som använder Transdermal Sonic Pulsations, som till skillnad från Sonicteknologi (som de flesta andra rengöringsborstar på marknaden använder sig av), är mycket skonsam men ändå väldigt effektiv när det kommer till rengöring av huden. Dessutom är den gjord i silikon vilket innebär att den är hygieniskt då inga bakterier frodas där. Det innebär också att man kan använda produkten i flera år utan att behöva byta ut den.
 
Såhär ser produkten ut - älskar designen och färgen (finns 5 olika färger).

Jag kommer nu att testa den här produkten under två veckor. Jag har väldigt höga förväntningar då jag bara hör bra saker om den. Hittills har jag använt den i 3 dagar och det jag kan säga än så länge är att huden blir såå mjuk efter användning och den ser väldigt ren och fräsch ut! Jag kommer gå in mer på djupet om produkten (t.ex. hur man använder den, hur ofta osv.) när en fullständig recension kommer!
 
Köpställen: www.foreo.com och eleven.se {direktlänkar}
Pris: 998 kr
 
Nu håller vi tummarna för att den lever upp till mina förväntningar så kommer en recension om ett par veckor!
 
 
bloglovin

Dagens look - Cirque Du Soleil

Här kommer dagen look (som jag inte direkt gått till ICA med om man säger så, haha) som är inspirerad av Cirque Du Soleil. Ibland kan det vara kul att göra något riktigt galet, även om man tvättar bort det så fort bilderna är knäppta.
 
Produkterna jag använt kommer från märket SBC och var en gåva från Ladbrokes med inspiration från deras spel "Twisted Circus".
 
Vad tycker ni om looken? Kanske något ni skulle kunna testa till Halloween?
 
 
 
 
 
 
 
bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600