Videoblogg - TAG: Different accents with Bea!

 
 
Haha, en jätteroligt TAG att göra :D Hope you like ;) (Snodde den från Bea, vi filmade den när jag var hos henne i Örebro)
bloglovin

Dagens look - I felt so crystal in the air

 
Produktlista:
Too Faced Shadow Insurance
Matt vit skugga - Nelly.com "Earth Palett"
Skimrig ljus skugga - MNY nr 115
Brun skugga - MUS "Enamor"
Turkos skugga - MUS "Allure"
Matt svart skugga - MIYO "Zero"
Maybelline Gel Eyeliner Black
Isadora Inliner Kajal "Beige"
Too Faced Better Than False Lashes Mascara
 
Kinder: ELF Studio Blush "Tickled Pink"
 
Läppar: Emite Make Up Lipgloss "Lium"
 
 
bloglovin

In the flashlight

Jag bara älskar vinröda läppar nu till hösten, galet snyggt! Ett par riktigt skarpa, mörka läppar, yum. Idag bar jag läppennan "In the flashlight" från Make Up Store, helt kär i den. Vad tycker ni om denna läpp-trend? På bilderna ser ni också min nya hårfärg lite bättre.
 
Damn, min hy ser jätteredigerad ut på den här bilden, men det beror på att jag har mycket smink på mig. Har inte redigerat hyn!
 
Läppennan torkar matt och håller sig helt perfekt! Enda gången man behöver bättra på är efter man ätit/druckit.
 
Läppennan kostar ca 135 kronor och finns där Make Up Store säljs och i deras butiker.
 
Tips för snyggare ifyllda läppar:
 Lägg lite foundation på & runt läpparna innan du fyller i dom, det ger en skarpare illusion
Använd läppenna, i och med att dom är spetsiga är det lättare att få skarpa linjer
Börja med konturerna, då är pennan som vassast och det blir lättast att få snygga kanter
Om du vill kan du använda både läppenna och läppstift, ett läppstift är lättare att ha med i väskan och fylla på med
När du målat klart, lägg lite concealer/foundation runt kanterna, så nära som möjligt med en liten och smal pensel, då ser läpparna ännu skarpare ut och det minskar risken för läppfärgen att blöda (alltså rinna ut)
bloglovin

Nytt i sminkväskan

Åh, har äntligen införskaffat en produkt som jag länge velat ha, efter att det hyllats mycket i bloggvärlden och på youtube. En geleyeliner från Maybelline! Är så spänd på att få testa denna, har inte hunnit göra det ännu. Har tidigare testat Make Up Stores och ELFs varianter, tyvärr tycker jag att de håller lite dåligt och de smetas lätt ut, så jag bestämde mig för att testa denna då den utlovar hålla länge.
 
 
Kostar ca 120 kr och finns på bland annat Kicks och Åhlens.
 

Någon av er som testat denna? Vad tycker ni om den isåfall?
bloglovin

Video - Produkter jag ångrar att jag köpte

 
 
Hope you like it ♥
bloglovin

Darker

Hej ♥ Allt bra med er? Tänkte kika in och visa min nya hårfärg, i fredagskväll diskuterade vi hår i vårt tjejgäng, haha, och jag vart helt enkelt sjukt sugen på att färga mitt hår! So I did, eller ja, jag la i en toning. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker än, det blev ganska mörkt men det har väl bara med vanan att göra.
 
FÖRE | EFTER - Svindåliga bilder, men ni ser ju på ett ungefär. Ni kommer självklart få se hur det ser ut i sin helhet mot ansikte och så, men jag har legat i förkylningskoma de senaste dagarna så jag ser ut lite som en zombie just nu ;)
 
 

Använde mig av L'Oréal Casting Creme Gloss i färgen "Iced Chocolate", en grymt bra toning som gör håret otroligt glansigt och mjukt! Rekommenderar den varmt. Och tänk på att alltid köpa hårfärg, hudvårdsprodukter och liknande på t.ex. Maxi (om dom säljer det märket du vill ha dvs). Denna toning kostar ca 120 kr på Åhlens & Kicks, medan den kostade typ 80 kr på Maxi.
bloglovin

Sminkvideo ft. Bea

 
 
Hola amigas! I helgen var jag hos Beatrice, hade sjukt kul som alltid med den tjejen :D Vi passade på att spela in en video när jag sminkade henne på lördagskvällen (därav lite dåligt ljus), använde både hennes och mina produkter (mest hennes). Ni hittar Beas blogg här och hennes youtubekanal här. Hon kommer även lägga upp fler videos med oss! Hoppas ni gillar ♥
bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600