Video - What's in my bag?

Lyckan när man inser att man helt glömt bort att lägga upp en video, haha! Den är ju egentligen inte särskilt skönhetsrelaterad, men jag tänkte att ni kanske ville se ändå. Hoppas att ni gillar den, massor av pussar och kramar! ♥
 
 
bloglovin

PÅMINNELSE: Vinn Xlash!

Hej på er ♥ Har inte ork att uppdatera så mycket just nu, spenderar sportlovet hos min pappa och rehabiliterar mig från skolan, haha. Har ingen energi kvar så därför blir bloggen tyvärr lidande, men det är den ju van vid hehe.
 
Tänkte i alla fall bara berätta att jag tänker förlänga utlottningen av Xlash då jag ändå inte kommer ha möjlighet att posta den till vinnaren förrän jag kommer hem till nästa vecka. Så därför får ni nu ytterligare en vecka på er att vara med och tävla! Har fått in flera bidrag men om ni undrar varför inga kommentarer kommit upp så är det för att jag inte haft tid att kolla igenom varje bidrag, kommentarerna kommer godkännas när tävlingen är slut!
 
Kicka här eller på bilden för att komma till utlottningen av ett Xlash-serum! Tävlingen är alltså öppen t.o.m onsdagen den 6/3.
 
bloglovin

Dagens look - Darling don't get over me, get under me instead

Kom precis hem från en middag på stan med mamma, vi åt en liten alla ♥-dag middag tillsammans, mysigt! Körde på en liknande look som den jag gjorde tutorial på häromdagen, fast lite mer dramatisk. Såhär såg den ut:
 
 
Ögon:
Primer - Too Faced Shadow Insurance Candlelight
Rosa - Too Faced "Magic Mushroom"
Guldig - The Body Shop Shimmer Cubes
Brun - Isadora Eyeshadow Quartet "Classic Browns"
Beige - Isadora Eyeshadow Quartet "Classic Browns"
Matt vit - Too Faced Naked Eye Palette
Eyeliner - Maybelline 24h Gel Eyeliner
Mascara - MAC In Extreme Dimension Lash + MAC Extended Play Lash
Styckesfransar - Ardell
 
Kinder:
Too Faced Chocolate Soleil Bronzer
Too Faced Pink Leopard Brightening Bronzer
ELF Studio Blush "Tickled Pink"
 
 

 
♥ Vill du få långa och fylliga ögonfransar? Var med i min utlottning av ögonfransserumet Xlash! Klicka här ♥
bloglovin

Vinn en Xlash!

Tävlingsdags igen tycker jag, den här gången i samarbete med www.xbeauty.se! Nu har du chansen att vinna en alldeles egen Xlash, ett ögonfransserum som får dina fransar att växa (värde 399kr)! Läs recensionen jag gjorde av den förra veckan här. Älskar den, den funkade verkligen toppen för mig och jag vill nu ge er chansen att också få långa och fylliga ögonfransar.
 
 

♥ För att vara med och tävla:
1. Skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg, instagram eller twitter.
2. I inlägget ska finnas länk till min blogg och en kort text om att du tävlar om en Xlash. Du får jättegärna använda bilden ovan i inlägget!
3. Kommentera detta inlägget och berätta att du är med, länka till inlägget du skrev om tävlingen. Om du skrev på instagram eller twitter, skriv bara ditt användarnamn så att jag kan kolla upp.
4. OBS! Se till att du inte har privat blogg/instagram/twitter, annars kan jag inte se inlägget.
5. Man får delta en gång.
6. Håll tummarna!
 
 
Tävlingen avslutas om två veckor, sista anmälningsdag är onsdagen 27/2. 

FÖRLÄNGT - ni kan anmäla er t.o.m 6/3!
bloglovin

MAC Viva Glam Lipglass Nicki 2

Har tidigare visat er MAC Viva Glam Lipglass Nicki och nu tänkte jag visa er version nummer 2 av Nicki Minaj som lanserades för några dagar sedan och är aningen galnare. Som tur är blir det inte lika galet på utan faktiskt snyggt och därför är jag glad att jag har Nicki Minaj's båda lipglasses i min lilla samling.
 
 
Kommer direkt att tänka på sån där blåbärsglass på pinne man åt när man var liten, sån härlig lila färg!
 
 
Läppglanset ger inte så mycket färg utan bidrar med en kallare ton till läpparna. Här har jag använt det över ett nude-färgat läppstift. Riktigt snyggt tycker jag! Kan tänka mig att det gör sig väldigt bra över ett rosa läppstift som man vill ha lite mer barbie-aktigt. MAC's lipglasses är ganska sega i konsistensen, men inte så sega att det är jobbigt om man frågar mig. Tycker verkligen ni ska kika in MAC's Viva Glam produkter, varenda krona av de sålda produkterna går till hjälp mot AIDS och HIV, så det är för en god sak. ♥ Kostar 195 kronor.
bloglovin

Sminktutorial - Be My Valentine

Här ska ni få en väldigt enkel tutorial på sminkningen jag visade i lördags. Passar perfekt till alla hjärtans dag som är nu på torsdag, hur du än väljer att fira! Tänker nog själv köra på en liknande look, tycker den är precis lagom då den varken är för mycket eller för lite, men känner du för lite mer effekt kan du även lägga en eyeliner och känner du för en mer nedtonad look kan du skippa den mörka skuggan!
 
Skulle vara kul att få höra vad ni har för er på alla -dag! Firar ni? Med vänner, familj eller pojk-/flickvän?
 
 
 
Matcha gärna med rosiga kinder och rosa läppar!
 
 
Ha en fin alla hjärtans dag! Och kom ihåg att dagen handlar om att uppmuntra alla du tycker om i din närhet 
bloglovin

ELF Studio Blushes

Några av mina favoritrouge kommer från ELF's Studio-serie. Har fyra av dessa och jag tänkte att jag kunde ge er en närmare titt på dem. Gillar dessa rouge väldigt mycket, dom är lagomt pigmenterade, håller bra och dessutom är de billiga - de kostar strax under 40 kronor styck! ELF har gjort om sin hemsida och det går inte längre att se de svenska priserna, men det går fortfarande att beställa på samma sätt som man gjorde förut. Klicka här om du vill komma direkt till ELF Studio Blushes.
 
 
 
 
 
 
Rougen swatchade brevid varandra. Har ni någon favorit?
bloglovin

Dagens look - Be my valentine

Gjorde en look inspirerad av alla hjärtans dag där jag använde mig av några nyheter från MAC som lanserar deras Archies Girls-kollektion den 8:e mars. Gillar kollektionen starkt! Tycker förpackningarna är roliga (på gränsen till lite barnsliga, men jag gillar det haha). Produkterna i kollektionen är riktigt bra, många fina färger som är bra komponerade. Någon som vill se tutorial?
 
Har använt endast dessa fyra ögonskuggor från Eyeshadow x4-paletten "Caramel Sundae" - hur fina som helst! 480 kr
 
Läppstiftet "Betty Bright" har jag också använt idag, helt i min smak! 215 kr
 
 
 
 
Ögon:
Too Faced Shadow Insurance "Candlelight"
MAC Eyeshadow x4 "Caramel Sundae"
MAC In Extreme Dimension Lash + MAC Extended Play Lash
 
Läppar:
MAC Lipstick "Betty Bright"
Läppglans från Forever 21
 
Kinder:
Too Faced Chocolate Soleil Bronzer
H&M Blush "Dazzling Peach"
 
bloglovin

Glossybox Januari ♥

Tänkte visa er vad jag fick i min Glossybox nu för januari, ska jag vara ärlig tycker jag nog att detta var den sämsta boxen hittills, men det är okej haha! Gillade dock att allt kom i originalstorlek såklart! Är det någon särskild av produkterna ni skulle vilja se recension på?
 
 
Oliva by CCS Eco Makeup Remover Wipes
"Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Servetterna innehåller ekologisk mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar huden." (50kr/24st, originalstorlek)
 
Babor Eye Pads
"Färg- och doftfria eye pads som kyler ner, piggar upp, ökar elasticiteten och minskar fina linjer runt ögonen. Minskar mörka ringar och skyddar huden. Passar alla hudtyper och hjälper till att upprätthålla hudens naturliga skydd mot skadliga fria radikaler". (39kr/st, originalstorlek)
 
Carmex Moisture Plus Hydrating Lip Balm "Pink Sheer Tint"
- "Carmex gjorde sitt första läppbalsam 1937 och denna klassiker är nu uppdaterad - fuktgivande och mjukgörande i en fin rosa färg. Den innehåller bland annat shea smör, E-vitamin och aloe vera som ger en ordentlig boost till dina läppar." (49kr/2g, originalstorlek)
 
Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream
- "En av de bäst betygsatta produkterna på Burt's Bees hemsida samt en av GlossyBox mest populära produkter. 100 % naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av citrus." (79kr/17g, originalstorlek)
 
Elite Models Intensity Eye Pencil
"En av världens främsta modellagenturer, Elite Models, har här tagit fram en vattenfast och hållbar, intensiv kajalpenna. Den är krämig och mjuk vilket gör appliceringen enkel och precis. För att skydda den känsliga huden runt ögat innehåller den sheasmör och vitamin E som lugnar, skyddar och återfuktar." (109kr/1.1g, originalstorlek)
 
 
bloglovin

Recension - Xlash Ögonfransserum + rabattkod till er!

ÄNTLIGEN ska ni få se en recension på Xlash som jag testat i ungefär ett halvår nu. Är verkligen jätteledsen att det dröjt så länge på grund av olika anledningar men vi får se det från den ljusa sidan - nu har jag rejält med kött på benen i alla fall, haha! Xlash tillhör den grupp ögonfransserum som inte är förbjudet av läkemedelsverket - alltså innehåller den inga farliga ämnen.
 
Vill också bara inflika att jag inte är betalad för att skriva om Xlash, åsikterna är mina riktiga.
 
 
Om Xlash: "Xlash är framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare. Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Xlash har förnyat kosmetikan. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden. Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser. Många ser resultat efter bara några veckor." (www.xbeauty.se)
Applicering: Läggs som en eyeliner längs roten av ögonfransarna varje kväll efter rengöring.
Pris: 399 kr.
Köpställe: www.xbeauty.se (direktlänk)
 
 
Mitt omdöme: WOW! Bilden återspeglar inte rikigt det verkliga resultatet, men ni kan kanske se att fransarna blivit längre. Min ögonfransar har alltid varit jättekorta och nedåtpekande, har alltid behövt använda vattenfast mascara för att de skulle hålla sig böjda efter fransböjaren (vattenfast mascara är lättare i formulan och tynger inte ner fransarna), men sedan jag använt Xlash ett tag behöver jag inte längre använda vattenfast mascara vilket bara det är helt fantastiskt för mig (eftersom det sliter på fransarna). Sedan jag började med detta serum har jag fått flera positiva kommentarer om mina fransar, mina vänner & min familj märker verkligen skillnad! Upplever inte bara att fransarna är längre, utan ockå mer böjda och mycket starkare. Förr kunde jag tappa ganska mycket ögonfransar men nu tappar jag väldigt sällan. Som ni ser på efter-bilden så är mina fransar lite spretiga, men de har blivit först nu på senare tid och jag har svårt att tro att det beror på serumet. 
 
För mig tog det kanske 2 månader innan jag såg ett tydligt resultat, men det var det helt klart värt. Är så himla glad att jag använt Xlash, det har verkligen gjort skillnad för mina ögonfransar. Nu känner jag dock att jag kommit till en punkt då fransarna inte blir så mycket längre, men jag "underhåller" dem genom att lägga Xlash varannan till var tredje dag bara för att de ska hålla längden. Har hört att fransarna blir korta igen om man slutar helt. Har som sagt använt min i cirka ett halvår (1 gång/dag) och jag har fortfarande kvar produkt i den.
 
Fördelar med Xlash:
+ Längre ögonfransar
+ Starkare ögonfransar
+ Lätt att använda
+ Räcker längre 
+ Billigt (om man jämför med många andra serum)
 
Nackdelar med Xlash:
Lätt att glömma bort att använda
- Risk för biverkningar (jag fick dock inga)
 
Jag ger den 5/5 i betyg, utan tvekan!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
LÄS DETTA: Vill bara poängtera att det inte finns någon garanti för att ögonfransserum funkar lika på alla människor, vissa kanske inte märker någon skillnad över huvud taget medan andra får megafransar. Detta serumet råkade bara funka toppen på mig.
 
 

 
Vill du också prova Xlash? Om ni anger rabattkoden BLOGG299 när ni kommer till kassan får ni 100 kr rabatt och betalar endast 299 kronor, rabatten har ingen tidsgräns. Skynda fynda! {Klicka här för att köpa Xlash}. Kanske om ni har tur så kommer en liten utlottning av Xlash upp i bloggen inom några dagar, håll utkik!
bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600