Recension - L'Oréal Volume Million Lashes

Hann inte med någon bloggning igår, jobbade hela dagen (jobbar på café) sen när jag kom hem fanns det ingen tid över helt enkelt. Men nu är det bara en vecka kvar, sen är jag ledig, ska bli så skönt! Såg också att jag hamnade på blogg.se's första-sida häromdagen, så kul! Ligger efter med kommentarerna, men jag ska svara så fort jag kan.
 
I dagens inlägg tänkte jag prata om en mascara som jag testat ett tag nu, L'Oréals Volume Million Lashes.
 
Jag använder den vattenfasta varianten (läs om varför jag använder vattenfast här).
 
Mina naturliga fransar är inte så mycket att hänga i granen om man säger så.. Men ser vilken skillnad det blir med denna mascara? Innan jag målade på så böjde jag fransarna. Gillar den här mascara massor! För mig är den toppen för att den förlänger mina fransar. Kan ju inte garantera att den funkar lika bra för dig, men för mig är det en vinnare.
 
Det enda negativa är att borsten är lite klumpig och själva stråna på den är vassa, så man får vara försiktig så man inte petar sig i ögat. Det kan också vara lite svårt att komma åt längst in i ögonvrån med borsten. Men annars - toppen!
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5/5
 
bloglovin

Varför blir armhålorna mörka?

Mörka armhålor är ett väldigt vanligt problem bland många! Men vad beror det egentligen på? Här är tre vanliga orsaker:
 
1. Stubb - En vanlig anledning är såklart stubb, och då menar jag inte bara att man skippat rakningen ett par dagar, utan stubben kan även finnas vid nyrakat tillstånd och det beror i sitt fall på en dålig rakhyvel som inte kommer tillräckligt nära huden. Skippa engångsrakhyvlarna och investera i en riktigt bra hyvel som du kan köpa till blad till. Gilette's hyvlar är min favorit! En annan åtgärd är att vaxa (för vissa kan det dock orsaka mer irritation och inåtväxta hårstrån, då är det inte ett bättre alternativ), vilket såklart gör ont men det lämnar ju också armhålorna fria från hår längre.
 
2. Deodoranten - Ja, armhålan kan faktikst anta en mörkare nyans beroende på vilken deo du använder. Jag skulle faktiskt gissa att detta är den största boven när det kommer till mörka armhålor. Deodoranter är proppade med kemikalier, tänk själva: deras uppgift (tänker nu på antiperspiranta deosar) är att stoppa svetten, det innebär alltså att de täpper igen huden och det kräver kemikalier. För att undvika dessa kemikalier så mycket som möjligt - använd deodoranter med naturliga ingredienser! Det finns ibland hos de vanliga märkena, som Nivea och Dove.
 
3. Kvarlämnat smuts - Ytterligare en anledning kan vara kvarlämnat smuts. Det är superviktigt att verkligen rengöra armhålorna i duschen. Tänk vad mycket bakterier som samlas där! Om man inte tvättar ordentligt rent så kommer kemikalierna från deodoranten stanna kvar och missfräga huden ännu mer. Man kan faktiskt använda en mild skrubb eller en mjuk skrubbhandske (med tvål på) i armhålorna då & då för att få ordentligt rent och varje dag kan man använda en svamp med tvål och tvätta rent. Rena armhålor betyder också mindre lukt eftersom det är bakterierna som luktar.
 
Vad mer kan man göra för att bli av med mörka armhålor?
Det finns en rad olika hemma-kurer man kan göra för att dämpa det mörka - t.ex. att gnida en avskuren potatis i armhålan en gång om dagen eller att dutta på en blandning av bakpulver och vatten under armarna. Sedan finns det också blekande krämer och liknande på apoteket att köpa. Jag själv har inte provat någon av de nämna medoterna, så jag kan inte säga om de funkar eller inte! Men hemmakurerna kan ju alltid vara värda att testa.
 
bloglovin

Den BÄSTA nagelbloggen

Jag bara måste tipsa om den här bloggen - tjejen är helt otrolig! Kolla in hennes otrooooligt snygga och välgjorda nageldesigner.
Ni hittar bloggen HÄR ♥ (alla bilder är tagna från hennes blogg)
 
 
Peacock inspired nails with gradient and stamping (BM-212) Flamingo inspired nails with gradient and stamping (BM-214)
 
 
bloglovin

Den perfekta vardags-paletten!

Har ni testat Wet n Wild's ögonskuggor någon gång? Om inte, så har ni gått miste om något! Dom är nämligen helt otroligt bra! Har en palett från dom innan och den har jag varit väldigt nöjd med så jag tänkte att det var dags att fylla på förrådet lite. Egentligen har jag nog med vardags-skuggor och paletter, men "Walking on Eggshells" är en väldigt omtalad och omtyckt palett bland många youtub:are och bloggare så jag slog till på den! Det är en riktigt bra vardagspalett med bra pigmentering och härligt skimmer.
 
Tycker också att det är kul att de har satt ut namn på varje skugga, vart man ska använda den. Men det behöver såklart inte följas!
 
Swatch. Paletten kostar 70 kronor och finns i massor av färger
 
Det enda dumma är ju att Wet n Wild kan vara lite svårt att få tag i, men kika på de större ICA-affärerna!
bloglovin

Vilken hudtyp har jag?

Det dök upp några frågor om hudtyper efter mitt senaste inlägg - hur vet man vilket hudtyp man har? Ja, det är ju inte så lätt att bara gissa! Det är viktigt att veta vilken hudtyp man har eftersom det avgör vilka produkter man ska använda, om du har produkter som egentligen är lämpade för en annan hudtyp än den du har så kan det bidra till finnar och utslag i värsta fall. Så här kommer en lista på kännetecken för de olika hudtyperna, den kollumn du känner igen dig bäst i är den hudtyp du är!
 
Normal och blandad hud
    Har din hud i ansiktet en jämn och slät färgton?
    Saknar din hud synliga porer?
    Blir du ibland glansig i pannan, på näsan och hakan (T-zonen)?

Fet och oren hud
    Blir din hud lätt blank, särskilt i ansiktets T-zon (panna, näsa och haka)?
    Får du lätt finnar och synliga pormaskar?

Torr hud
    Stramar din hud efter rengöring?
    Känns din hud matt och saknar naturlig lyster?
    Blir din hud ibland fnasig och rödflammig?

Anti-Age – första ålderstecknen
    Vill du motverka för tidigt åldrande av huden?
    Ser du fina linjer i huden?
    Behöver din hud hjälp att bibehålla fuktbalansen?

Anti-Age – mogen hud
    Har du fina linjer och torrhetsrynkor i huden?
    Tycker du att din hud har minskad spänst och elasticitet?
    Har din hud mindre lyster?

Känslig och intolerant hud
    Känns huden stram och varm?
    Reagerar din hud lätt på yttre faktorer?
    Har du en ljus/tunn hud?
    Har du tecken på tillfällig irritation?
    Har du lokal rodnad i huden?

Röd och blossande hud
    Har du en ljus/tunn, ”genomskinlig” hud?
    Har du en ojämn ansiktsfärg?
    Får du periodvis eller permanent rodnad?
    Har du en blossande hud, lättpåverkade blodkärl och svullnad?

 
Källa: http://www.apotekhjartat.se
bloglovin

Min dagliga hudvårdsrutin

Har en gång tidigare visat er vad jag använder för produkter för min dagliga hudvård i ansiktet, men nu har i stort sett alla produkter bytts ut mot nya. Var så trött på de orangea förpackningarna jag hade förut, haha! Tänk vad utseendet spelar roll när det kommer till sånt där ;) Hur som helst, här får ni se vad jag använder och även lite små tips här och där ♥
 
RENGÖRING
 
 
SMINKBORTTAGNING FÖR ÖGON & LÄPPAR - Här använder jag L'Oréals Eye & Lip Make-Up Remover, ca 60 kr. Vet inte hur många såna här jag har tagit mig igenom, en riktigt billig favorit. Jag använder vattenfast mascara och grejen med vattenfast smink är att det är nästan omöjligt att hitta en remover som funkar lika bra som vanliga rengöringar gör för vanligt smink. Hänger ni med? Man får alltid räkna med att kämpa lite extra när man använder vattenfast smink, trots att removern är avsedd för just vattenfast smink.
 
ANSIKTSRENGÖRING - Cliniderm Pure Renewal Cleansing Foam, ca 100 kr. Har skrivit en recension på denna som ni kan läsa här. Håller den här rengöringen väldigt kär, den är allt jag vill att en ansiktstvål ska vara. Använder den endast på kvällen då jag inte vill riskera att torka ut huden (vilket man lätt kan göra om man tvättar den för mycket).
 
ANSIKTSVATTEN - Som ansiktsvatten använder jag denna face mist:en från Emma S., ca 130 kr, som verkligen blivit en ny favorit! Den luktar fantastiskt, fräschar upp huden och tar bort kvarlämnat smuts. Ansiktsvatten är bra att använda för det återställer pH-balansen i huden och just den här ger huden extra fukt. Love love! Använder morgon och kväll innan återfuktning.
 
 
ÅTERFUKTNING
 
 
DAGKRÄM - Nivea Nourishing Day Care, 70 kr. Gillar Niveas krämer, dom är väldigt prisvärda! Kände att jag inte hade lust att lägga 300 spänn på en kräm, så det fick bli denna och jag är jättenöjd! Ger bra återfuktning och smälter in ganska fort i hyn.
 
ÖGONKRÄM - Lumene Pure Radiance Eye Cream, ca 180 kr. En jättehärlig ögonkräm som räcker huuur länge som helst. Jag använder bara ögonkräm på morgonen, mest för att jag inte vill vänja huden kring ögonen med att bli återfuktad hela tiden.
 
NATTKRÄM - Nivea Regenerating Night Care, 70 kr. Senaste tillskottet i kvällsrutinen och än så länge gillar jag den supermycket!
 
Små tips
Rengör ansiktet 2 gånger på kvällen. Första gången för att få bort sminket, andra gången för att göra rent ansiktet
♥ Använd ansiktshanddukar (finns på Åhléns) till ansiktet som du slänger i tvätten efter 2-3 användningar. Mer hygieniskt!
♥ Köp produkter från t.ex. Nivea, L'Oréal på ICA istället får Åhléns och KICKS, det är alltid billigare!
♥ När du lägger ögonkrämen, använd dutta lätt in den med fingertopparna, huden kring ögonen är tunn och känslig!
♥ Använd en spatel till krämer i burkform, på så sätt kommer inga bakterier ner och sprider sig i burken
♥ Tänk på att anpassa hudvårdsprodukterna till din hudtyp. Är du torr - använd produkter anpassade till torr hy osv.
bloglovin

Favoritskuggan för sommaren!

Min favoritlook på sommaren (dagtid) är en lätt bas, rouge på kinerna, ifyllda ögonbryn, en ljus skimrig skugga över ögonlocket och vattenfast mascara. En ljus skimrig skugga ger sminkningen det lilla extra och får ögonen att "poppa" mer. Jag har en rad skuggor jag brukar använda till detta, en av favoriterna just nu är en från Clinique, den är rosa med guldskimmer vilket jag älskar!
 
Den finns bara att köpa i duon "Strawberry Fudge" (235 kr), min fick jag med som en gåva när jag köpte andra Clinique produkter.
 
bloglovin

Deborah Trio Hi-Tech Eyeshadow

Hej på er ♥ Hoppas att ni hade en fin midsommar, hade tyvärr inte tid att uppdatera igår men jag antar att det inte satt så många framför datorn, så hoppas det är okej! Jag firar midsommar ute i skärgården med en massa människor ihopträngda i en liten stuga hihi, myspys.
 
Häromdagen landade en tre-palett från Deborah i min brevlåda. Jag fick en med lila/rosa nyanser, älskar färgerna! När jag swatchade dom verkade de riktigt bra, men jag blev faktiskt lite besviken när jag la dom på ögonlocken... Det vart mest skimmer! La dom över en Too Faced Shadow Insurance Candlelight, men ska nästa gång testa en riktigt klistrig bas, som en High Tech Lighter för den ville inte riktigt fästa. Man kan också applicera med en fuktag pensel, tror att resultatet blir mer pigmenterat då med! Dessa paletter finns i 8 olika färgkombinationer och kostar 135 kronor styck. Ni kan hitta dem bland annat på eleven.se
 
Snygg design!
 
Swatches
 
På ögonlocket... Inte lika intensiv som på swatchen!
bloglovin

ALLT som behövs för en festsminkning - under 200 kr!

 
I kollaget ovanför har jag samlat de produkter som krävs för att få till en snygg festsminkning. En sammanlagd summa på 189 kronor - så himla billigt! ELF (eyeslipsface.se) är helt otroliga! DOCK har dom höjt priserna, även om det fortfarande inte är i närheten av dyrt så tycker jag att det är dåligt - jag menar hela varumärket går ju ut på att vara osannolikt billigt.
 
En bas av tinted moisturizer, concealer och lite puder över oljiga ytor är lagomt nu på sommaren, eftersom det låter huden andas. Lite rouge på kinderna får dig att se pigg och fräsch ut! Prima ögonlocken med en primer och använd sen en beige och en brun ögonskugga för att få lite mer djup i ögonen. Lägg en snygg eyeliner längs fransraden för att få mer fokus på ögonen. Med hjälp av en längdgivande mascara för du långa och flörtiga fransar. Avsluta med ett glossigt läppglans på läpparna, sen är du klar!
bloglovin

MNY

Häromdagen tog jag en sväng förbi Åhléns och såg att de hade halva priset på alla produkter från MNY! Har bara en ögonskugga och ett läppstift från dom innan så jag köpte två skuggor och ett läppglans! MNY är ju så otroligt billigt och med rabatten betalade jag endast 20 kr/styck för alla tre. Bra pris!
 
Läppglanset är nummer 365
 
Skuggor i färg nummer 533 och 641
 
Swatches. Helt okej pigment, blir nog bra över en primer!
bloglovin

Videoblogg - Hur jag lägger min bas!

 
Här kommer äntligen videon med min bas-rutin! Hoppas att ni gillar den ♥
bloglovin

Ny parfym!

Fick denna otroligt härliga parfym av mamma i skolavslutningspresent, är helt förälskad i doften ♥ Har sniffat på den varenda gång jag varit på stan och nu är den äntligen min! Det är Beyoncés Heat Rush (finns även en som heter Heat, den är lite tyngre), den perfekta sommardoften, behövde verkligen en som känns lite lättare nu de varma månaderna. Tack mamma!



Toppnoter - Brasiliansk Körsbär, Passionsfrukt Sorbet & Blod Apelsin
Hjärtnoter - Gul Tiger Orkidé, Mango Blomma & Orange Hibiscus
Basnoter - Rio Sunset Mysk, Honungs Amber & Teak Träd
(Källa: eleven.se)


Min är i 50 ml, finns även 30 ml. Kostar 365 respektive 250 kr.
bloglovin

Dagens Makeup + Liten guide

Till dagens sminkning blev jag inspirerad av Pixiwoo som gjorde en video på youtube med en vanlig eyeliner och en guldeyeliner kombinerat. Tyckte det var sjukt snyggt! Dock valde jag att använda turkos som färg istället för guld, det är ju bara att ta vilken man vill!





Man behöver: Ögonskugga i den färg man vill använda (helst en lösskugga då den är lättare att blanda till en eyeliner), en eyelinerpensel, vatten, ett lock eller liknande att blanda i och en vanlig svart eyeliner.

1. Häll upp ögonskuggan i locket, doppa penseln i vatten och blanda med skuggan så det blir en bra eyeliner-konsistens
2. Måla en tjock eyeliner längs övre fransraden och vinga ut den
3. Ta sedan den svarta eyelinern och måla ett tunnare sträck, i samma form som den turkosa
bloglovin

Att framhäva kindbenen

FÖRE/ EFTER


Brun skugga (som contour) - KIKO, Rouge - MUS "Carmel", Skimrig skugga (som highlight) - The Body Shop Shimmer Cubes, Contourborste - MAC 129, Rougeborste - ZTIZ, Highlightborste - Too Faced Petite Pouf

Att framhäva kindbenen kan verkligen förändra utseendet av hela ansiktet. Och det är inte så svårt att få till! Här på bilden kan ni se vad som behövs för att framhäva kindbenen mer. Det man brukar använda sig av för att framhäva kindbenen är detta:

Contouring - Läggs under kindbenen i "gropen" eller vad man ska säga som du känner/ser när du suger in kinderna. Mörkt smalnar av, contouring förstärker alltså skuggan under kinderna och smalnar av ansiktet. Till det används en beige/brun skugga som inte är för varm i tonen. Försök hitta en färg som är lik den du redan har under kindbenen. Jag använder en runt medelstor borste till detta.

Rouge - Lägg på kindbenen & äppelkinderna för att ge lite mer färg till ansiktet. Detta gör också att kinderna blir mer synbara. Till detta använder jag olika borstar, men oftast en snedställd rougeborste som gör det lätt att lägga rouget snyggt.

Highlighting - Läggs högt på kindbenen för att få kindbenen för att få dom att "poppa" ut. Till detta används en ljus, oftast skimrig skugga. Detta reflekterar ljuset och gör att kindbenen blir mer uppenbara och de ser därför större ut. Använder en liten fluffig borste.




bloglovin

Video:7 Deadly Sins of Beauty TAG


Här kommer en liten TAG-video ♥ Och idag är det äntligen SOMMARLOV för min del, härligt!
bloglovin

Spa för naglarna!

Här kommer en liten guide till hur man kan fixa ett eget litet spa för naglar! Detta brukar jag göra varje gång innan jag målar naglarna, det är viktigt för att naglarna ska se fräscha och fina ut. Är säker på att det finns massor saker man kan göra mer än vad jag tänker visa er nu, men jag själv känner att jag ofta inte brukar ha tid till mer. Ordningen man gör det i är ju också upp till var och en, detta passar bäst för mig!




Du behöver: Nagellacksremover (och bomullspads), en skål med varmt vatten och lite tvål i, en skrubbare, en handduk, nagelfil, nagelbandpetare, myrraolja, nagelbandskräm och nagelstärkare/serum.




Använd en nagellacksremover för att få bort gammalt nagellack.


Lägg naglarna i ett varmt vattenbad med lite tvål i. Detta kommer mjuka upp naglarna och nagelbanden och göra rent dom! Låt dom ligga i vattnet i ca 5 minuter. Under tiden kan du också passa på att skrubba naglarna om dom är extra smutsiga.




Dags för att korta ner naglarna till den storleken du vill ha. Jag använder bara nagelfil eftersom jag tycker det är enklast att anpassa längden då. Om man filar naglarna regelbundet behöver man inte klippa dom eftersom dom inte hinner bli så långa.




För att motverka torra och fnasiga nagelband använder jag en nagelbandskräm från Depend som är helt okej. Lägg lite på varje nagel och massera in med fingrarna.


Ta en nagelbandspetare och peta ner nagelbanden medan de fortfaranda är mjuka. Då blir dom inte ivägen för nagellacket sedan.




Myrraoljan återuppbygger och ger nageln näring. Jag brukar ta oljan både på nageln och nagelbanden, sedan masserar jag in den.


Avsluta med ett nagelserum eller nagelstärkare efter att oljan har sjunkit in. Denna nagelstärkaren från ACO funkar toppen för mig, tycker naglarna bli vitare och starkare av den. När denna sjunkit än är naglarna redo för att lackas!
bloglovin

Gårdagens look - Purple & Silver

Haha, sämsta kavlitén ever tror jag! Men i alla fall, tänkte att jag kunde visa bara för lite inspiration :) Gjorde denna snabbt på kvällen!



Primer - Smashbox Photofinish Lid Primer
Skuggor
Ljusbrun (globlinjen) - Isadora Palett "Classic Brown"
Ljuslila (globlinjen + under ögat) - Wet n Wild Palett "Lust Désir"
Mörklila (globlinjen + yttre ögonvrån + under ögat) - Wet n Wild Palett "Lust Désir"
Matt vit (under brynet) - Wet n Wild Palett "Lust Désir"
Glittrig skimrig silver (ögonlocket) - FÄRG "Silver Metallic"
Skimrig vit (ögonvrån) - MAC "White Frost"
Eyeliner - Make Up Store Gel Eyeliner
Mascara - L'oréal Volume Million Lashes Waterproof
bloglovin

Skugga som faller under ögat? Här är lösningen!

Tänkte att jag kunde dela med mig av ett litet tips som jag snappade upp på youtube häromdagen - nämligen lösningen på skugga som faller under ögonen. Jag vet inte om ni har hört talas om så kallade "Shadow Shields"? Det är som en tejp som man sätter under ögat för att ögonskuggan inte ska fastna i basen. Eftersom vanlig tejp kan sitta lite väl hårt på huden och t.ex. servetter måste man hålla i hela tiden är det en väldigt smart grej. Löspuder gillar jag inte heller att använda då det blir lite väl pudrigt efteråt. Dock har i alla fall inte jag sett sådana "Shadow Shields" här i Sverige och sedan är dem säkert ganska dyra med tanke på att man bara kan använda dem en gång.

jag såg en som tipsade om att använda post it-lappar istället! Hur smart som helst ju. Dom sitter inte alls fast hårt och i värsta fall behöver man bara lägga lite extra puder över det område lappen suttit på. Post it-lappar är ju dessutom ofta väldigt billiga och lätta att få tag på.



bloglovin

Gårdagens look

För ett ganska bra tag sedan la den här tjejen upp en sminkning där hon använde Microshadow "Monty" från Make Up Store över hela locket som en sotning, sååå galet snyggt! Så jag blev helt enkelt inspirerad till att göra en liknande sminkning igår :)




Först la jag "R.S.V.P" Creaseless Creamshadow från Benefit och ovanpå det "Monty" från MUS, perfekt kombo!



bloglovin

Videotutorial - Lila Sminkning!



Hoppas att ni gillar det
bloglovin

Lyx vs. Budget - Eyebrow Gel

Eyebrowgel är den perfekta produkten för dig med ostyriga ögonbryn! Den fungerar på samma sätt som gelé för håret - dvs. håller det på plats. Tänkte jämföra två stycken browgels som jag brukar använda, en dyrare och en billigare!


Make Up Store "Brow Set Fix Tinted" 155 kronor VS. H&M "Eyebrow Fix" 49 kronor

Make Up Stores är en färgad variant, den är alltså brun. Det kan vara lite trixigt, men gillar absolut att använda den då man inte behöver brynpuder under. Den håller brynen på plats hela dagen, finns egentligen inget att klaga på förutom priset.
OBS! Vet inte om MUS har kvar denna färgade variant, men "Clear" finns i alla fall!

H&Ms är genomskinlig och blir lättare att jobba med. Det enda negativa med denna är att det kommer väldigt mycket produkt på borsten, vilket gör att man (eller i alla fall jag) måste torka av den innan man kammar in gelen i ögonbrynen. Men den är väldigt prisvärd!

WINNER: Gillar båda lika mycket, men med hänsyn till prisskillnaden vinnar H&Ms Eyeborw Fix! Toppenbra budgetvariant.
bloglovin

Mango Bodylotion

Några ville se fler inlägg om hudvård i bloggen, här kommer ett! Detta är min favorit-body lotion just nu! Använder den i kombination med duschtvålen i samma seire - underbart! Mango-serien från The Body Shop luktar så otroligt gott, älskar att använda dem nu på sommaren speciellt, det är en riktigt fruktig doft. Denna är också mycket lättare i konsistensen jämfört med body butter, därför också toppen de varmare månaderna. Mango Bodylotion från The Body Shop, ca 180 kronor ♥



bloglovin

Hår-rutin

Hej hej! Tänkte visa er vad jag använder för produkter till håret. Har alldeles för få hårinlägg i bloggen! Kan ju börja med att säga att jag har tjockt hår som är ganska uppklippt, produkterna nedan är de som funkar bra för mig och min hårtyp.



I DUSCHEN

1. Shampo "Grazette Neccin Shampoo Dandruff Treatment" - Jag har väldigt torr och känslig hårbotten, så för mig är detta det perfekta shampot! Det motverkar torrhet och irritation, tycker verkligen att det funkar! Eftersom att jag också har tjockt hår är mitt hår känsligt för mjäll, om jag t.ex. somnar med blött hår, använder mössa för mycket osv. så får jag lätt mjäll eftersom hårbotten blir så instängd. Så detta är ett shampo som funkar toppen för mjäll också! Kostar ca 170 kronor.

2. Balsam "Dove Intense Repair Express Intensivbalsam" - Bästa budget-balsamet! Använder det också som inpackning (genom att låta det sitta i lite längre) då & då. Gör håret supermjukt och glansigt, gillar det massor! Kostar ca 40 kronor.

EFTER DUSCHEN

3. Leave-in cream 1 "Tony & Guy Rapid Response Leave-In Conditioner" - För att bli av med frissighet använder jag nästan alltid detta leave-in balsam. Det gör håret lent, glansigt och mjukt. Brukar först kamma ut håret lite lätt, sedan har jag i denna produkt (inte närmast hårbotten) och efter det borstar jag ut håret ordentligt, då sprids produkten verkligen ut i topparna. Kostar ca 150 kronor.

4. Leave-in cream 2 "TIGI Catwalk Curl Collection Curls Rock Amplifier" - Ibland känner jag för att definera lockarna och få lite mer liv i håret och då använder jag den här krämen från TIGI som jag verkligen gillar! Man måste dock vara nogrann med att sprida ut produkten i håret ordentligt, annars blir det vitt på vissa ställen när den torkat. Men annars toppen! Kostar ca 240 kronor.

5. Värmeskydd "Aussie Take The Heat Leave-in Cream" - Ytterligare en leave-in cream! Denna använder jag om jag ska blåsa, locka eller platta håret. Det är ju svårt att säga om ett värmeskydd funkar, men luktar gott och lämnar håret mjukt och glansigt gör den! Ska jag använda värme på håret använder jag bara denna, alltså ingen av de två sistnämnda (med undantag av TIGI's leave-in efter att jag lockar håret ibland). Kostar ca 125 kronor.

Jag använder väääldigt sällan värme på håret! Mest för att jag aldrig har tid att styla det på morgonen, brukar mest låta det vara som det är. Sen spelar ju såklart det faktum att värme sliter så mycket på håret roll. Undviker helst hårblås, plattång och locktång.

bloglovin

TIPSA MIG!

Hej på er ♥ Imorgon gör jag mitt sista prov för detta läsår, ska bli så skönt att vara pluggfri! Som ni kanske märkt så börjar bloggen flyta på som vanligt igen vilket känns väldigt bra! För att få bloggen så bra som möjligt vill jag nu ha eran hjälp. Vill nämligen veta:

Vad vill ni se mer av i bloggen?

ÖS på med tips! Skriver ni t.ex. "fler tutorials" ge då gärna exempel på vad för tutorials :)
bloglovin

♥ Favoritrouget

Visst har vi väl alla ett favoritrouge? Det där rouget som det alltid slutar med att man använder när man inte vet vilket man annars ska ta. Tänkte visa er mitt favoritrouge! Det kommer från The Body Shop och är i mina ögon det mest perfekta vardagsrouget jag har. Inte sådär superpigmenterat, men till vardags vill man ju dels att det ska gå lätt (dvs utan att behöva slå av borsten hundra gånger) och dels att det ska se just naturligt ut.


Nr. 10. ca 150 kronor.


OBS måste säga att denna bild ger inte rouget rättvisa WHAT SO EVER. Beror på att jag har foundation med SPF i vilket gör att ansiktet ser likblekt ut medan rouget ser självlysande ut. Här är en länk till ett inlägg med bilder som man kan skymta rouget på.
bloglovin

♥ Favoritdeodoranten

Det blir tyärr ingen månadsfavoriter-video för majmånad, så jag tänkte att jag kunde visa några favoriter i inlägg istället! Jag bara måste visa den här deodoranten, jag älskar den! Den doftar såå gott och fräscht + att doften håller i sig hela dagen. Massor av tummar upp för denna! Snart ska vi iväg till bion för att titta på Avengers, blir nog perfekt i detta tråkiga regnvädret ^^





Vilken deodorant använder du?
bloglovin

Dagens Look

Hej! Har haft fullt upp hela dagen, så dagens sminkning kommer inte upp försen nu. Hoppas att ni får en bra kväll ♥

Primer:
Too Faced Shadow Insurance
Skuggor:
Matt vit - Wet n Wild Palett "Lust Desir"
Matt brun - KIKO nr 123
Eyeliner:
MUS Cake Eyeliner
Vit kajal:
Isadora Inliner Kajal "Satin White"
Mascara:
L'Oréal Volume Million Lashes Waterproof

Läppar:
Deborah Lipstick "Beige Trenchcoat"






bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600