GRATTIS BLOGGEN!

Kan inte riktigt fatta att det bara gått ett år sedan jag startade den här bloggen, känns som jag haft den mycket längre än så, hihi. För exakt ett år sedan satt jag hemma hos pappa och hade långtråkigt när jag plöstligt fick ett infall - jag ska starta en skönhetsblogg! Och det gjorde jag. Herregud vad mycket som hänt sedan dess och vilka fantastiska möjligheter jag fått genom bloggen, inte minst att jag blivit skönhetsredaktör på Eloge magazine. Har haft så otroligt kul det här året och jag är så tacksam för er som valt att följa mig, era värmande kommentarer gör mig så glad! Tusen tack, hoppas att ni hänger med framöver också! ♥
 
 
Ett litet kollage som kort sammanfattar mitt bloggår.
bloglovin

Glossybox december!

Lagom till jul anlände decembers Glossybox, månadens höjdpunkt! Alltid så kul att se vad som gömmer sig där i.
 
 
Boxen gick såklart i nyårstema och vad lika fin som vanligt.
 
Jag fick duschtvål från Anatomicals, nagellack från ZOYA, en underbar liten bodylotion från La Sultane de Saba, brun utan sol för ansiktet från ACO, en ögonskuggstrio från So Susan och även ett presentkort med 2 månader gratis ViaPlay (älskar de små extragåvorna man får ibland!)
 
Tyckte ögonskuggspaletten var väldigt fin, tyvärr är de två ljusare nyanserna inte så pigmenterade, men de funkar!
 
Tycker nog att detta är den bästa boxen jag hitills fått (har haft två innan)! Dessutom fick jag fortsättning av prenumeration av brormin i julklapp, jippi! När man väl börjar med Glossybox vill man ju inte sluta, hehe. Ni som har GB, vad fick ni i era? 
bloglovin

I senaste numret av VeckoRevyn: Ögonskuggspalett!

När nya numret av VR trillade ner i brevlådan häromdagen upptäckte jag till min förtjusning att man fick med en ganska stor ögonskuggspalett med riktigt snygga färger! Den perfekta nyårspaletten. Tänkte berätta lite vad jag tycker om den.
 
Den vita med rosa glitter (syns inte på bilden) och den svart-glittriga behåller tyvärr inte glitterkornen när man applicerar dem, glittret ligger liksom bara på översta lagret i skuggan och försvinner när man plockar upp med penseln eller fingret.
 
Pigmenten är faktiskt helt okej! Den vita syns nästan inte alls, men de två mörkaste är förvånansvärt bra för att vara tidningssmink! Och än bättre blir de såklart över en bra primer. Tycker absolut att det är värt att köpa tidningen - om inte annat får man ju lite härlig läsning!
bloglovin

Allt om armsvett

Nu tänker jag faktiskt ägna ett helt inlägg åt att prata om armsvett - något som alla har mer eller mindre under livets gång. Vissa drabbas mer än andra och oftast svettas man mycket under puberteten och andra hormonella förändringar i kroppen.
 
Apoteksmärket ACO lanserade nu i höst en ny serie deodoranter och samband med detta fick jag chansen att testa några av dessa och dessutom en väldigt bra guide som jag tänkte dela med mig av till er nu. I texten nedan kan ni hitta en massa bra information om just armsvett - varför vi har det och vad vi kan göra åt det. Antagligen har en hel del av er som läser problem med just detta så jag hoppas verkligen att ni finner detta hjälpsamt. Även om jag fått produkterna sponsrade vill jag inte att detta inlägg ska ses som sponsrat - hade publicerat inlägget även om jag inte fått produkterna eftersom jag verkligen tycker att det är till stor hjälp!
 
 

Vi svettas upp till en halv liter varje dag. Svett är en klar, luktfri vätska som består av 99 % vatten som utsöndras från kroppens över tre miljoner svettkörtlar. Hur mycket vi svettas beror på genetiska faktorer och omgivningen. Bilden nedan förklarar hur nervositet kan leda till att vi svettas extra mycket. En undersökning från Uppsala Universitet visar att 1 av 4 tycker att det är rejält obehagligt att prata inför folk. Svett är då en reaktion på att kroppen upplever ett hot och gör sig redo för kamp. Nervositeten triggar en stressreaktion i hjärnan, en upplevelse av att vi saknar full kontroll. Reaktionen är densamma om vi möter en björn eller ska prata inför folk. Hypofysen i hjärnan startar en reaktion som utsöndrar stresshormonet adrenalin i blodet vilket ökar kroppens prestationsförmåga och gör kroppen redo för flykt eller kamp. Hjärtverksamheten och blodtrycket ökar, kroppstemperaturen stiger och vi andas snabbare. Den ökade kroppstemperaturen kräver en reglering för att vi ska hålla rätt temperatur, därför börjar vi svettas för att kyla ner kroppen.

 

 

Om vi blir jagade av en björn är det ju väldigt funktionellt att vi andas snabbare, att hjärtat slår snabbare och att vi svettas och ventilerar ut värme för att kyla ner kroppen så att vi kan springa ännu längre.  Men om hotet är ett potentiellt misslyckande i en presentation framför en grupp, då har vi ju inte så mycket för dessa fysiologiska påslag. Dessa sociala rädslor och vår förmåga att tackla dem är till den största delen inlärda mönster som kan behandlas med stor framgång, säger Sara Korlén, legitimerad psykolog på www.pbm.se/growth

 

ACO lanserar ett komplett deosortiment som ger ett säkert skydd för alla situationer och preferenser. ACOs effektiva deodoranter håller huden i armhålan fräsch i upp till 48 timmar, samtidigt som de är dokumenterat skonsamma mot armhålans känsliga hud.Några av nyheterna i sortimentet är ACO Invisible som inte lämnar några vita spår på kläderna, ACO Fresh med en frisk och härlig doft, ACO Quick Dry som torkar extra snabbt och ACO Original som har varit en storsäljare sedan den lanserades på apotek på 70-talet. Under åren har formuleringen förnyats med samma mål – att vara så mild och effektiv som möjligt. På Facebook har ACO gjort ett test där du får reda på vilken deodorant som passar dig bäst, den rekommenderade deodoranten finns också att köpa till 20 procents rabatt på Apotea.se. Läs mer här

 

 

Tips för att lindra svett

Nervositet kan yttra sig på många olika sätt. Vissa rodnar i ansiktet eller på halsen och vissa svettas extra mycket. ACOs deodoranter minskar svettproduktionen och motverkar dålig lukt. I en svettig armhåla kan det finnas mer än 1 miljon bakterier per kvadratcentimeter. Hår under armarna bidrar till starkare lukt eftersom det finns mer yta för bakterierna att växa på.

 

Tips för att lindra nervositet

Det är viktigt att fundera över vilka situationer som gör oss nervösa för att hitta den bakomliggande orsaken. För att minska nervositeten är det viktigt att förstå att alla reaktioner i kroppen hänger ihop, vad vi gör, känner och tänker. Prova att lindra nervositet genom att prata och röra dig långsammare, som om du har situationen under kontroll. Det är också viktigt att våga stanna kvar i en nervös situation, först i små doser och sedan allt längre för att stå ut med den stressade känslan i kroppen. Till slut lär sig kroppen stå ut med stressen och lugnar ner sig. När nervositetens kroppsliga uttryck minskar, kommer även den upplevda nervositeten att minska eftersom alla reaktioner hänger ihop. Glöm inte att vår föreställning om vad som kan hända ofta är värre än vad som sker verkligheten.

 

ACOs deosortiment består av:

 

-  ACO Original parfymerad - Flaska 75 ml. Pris 45 kr. En mild och effektiv antiperspirant. Motverkar svett och dålig lukt i 48 timmar och är samtidigt mild och skonsam mot huden. Innehåller inte alkohol. Parfymerad.

-  ACO Original oparfymerad - Flaska 75 ml. Pris 45 kr. En mild och effektiv antiperspirant. Motverkar svett och dålig lukt i 48 timmar och är samtidigt mild och skonsam mot huden. Innehåller inte alkohol. Oparfymerad.

-  ACO Men Original parfymerad - Flaska 75 ml. Pris 45 kr. En mild och effektiv antiperspirant. Motverkar svett och dålig lukt i 48 timmar och är samtidigt mild och skonsam mot huden. Innehåller inte alkohol. Parfymerad.

-  ACO Quick Dry - Flaska 50 ml. Pris 39 kr. En extra snabbtorkande antiperspirant. Den motverkar svett och dålig lukt i 48 timmar samtidigt som den är skonsam mot huden. Parfymerad.

-  ACO Fresh - Flaska 50 ml. Pris 39 kr. En mild och effektiv antiperspirant med en härligt god doft som gör att du känner dig fräsch hela dagen. Den motverkar effektivt svett och dålig lukt i 48 timmar och är samtidigt mild och skonsam mot huden. Parfymerad.

-  ACO Invisible - Flaska 50 ml. Pris 39 kr. En lätt och klar antiperspirant som inte lämnar några vita fläckar på kläderna. Den är effektiv mot svett och dålig lukt i 48 timmar samtidigt som den är mild och skonsam mot huden och har en fräsch doft. Innehåller varken alkohol eller konserveringsmedel. Parfymerad.

-  ACO Extra Effective - Flaska 50 ml. Pris 59 kr. Motverkar kraftig svettning och har en dokumenterad effekt i upp till 72 timmar. Antiperspiranten innehåller en kombination av aluminiumsalter som minskar svettproduktionen och har en dofthämmande effekt. Oparfymerad.

-  ACO Sensitive - Tub 50 ml. Pris 49 kr. En extra mild och mjukgörande deodorantkräm som är speciellt anpassad för den känsliga huden under armarna. Den är fri från aluminiumsalter och innehåller istället speciellt utvalda dofthämmande ingredienser som på ett effektivt sätt motverkar svettlukt. 24 timmars dokumenterad effekt. Parfymerad.  

 

 
Har själv testat dessa tre och jag gillar dem verkligen! De håller vad de lovar. Det enda negativa jag har att säga om dem är att de alla torkar lite segt (även Quick Dry) men annars får dom full pott! Den rosa & lila doftar helt underbart också.
bloglovin

Lucka 24: FINALUTLOTTNING! {mina sminkfavoriter}

 
GOD JUL på er kära ni! ♥ Jag hoppas verkligen att ni har en fantastisk dag, det är ni verkligen värda. Julafton innebär ju att det är dags att öppna den sista (och bästa, enligt mig hehe) luckan i min lilla adventskalender. Jag har verkligen haft jättekul när jag gjort den här kalendern, även om det blev lite tidsbrist från min sida och alla luckor inte kom upp. Tack till alla som varit med och deltagit i utlottningar, lämnat kommentarer och tack för att ni över huvud taget läser!
 
Som avslutning på det hela lottar jag ut en goodiebag med mina sminkfavoriter, hur bra låter inte det? Alla produkter i den här utlottningen har jag någon gång skrivit om i bloggen, så kolla jättegärna in inläggen jag skrivit om dem också. 
 
 
 
I goodiebagen:
♥ 4 st Isadora Inliner Kajal "Satin White", "Blonde", "Indian Black" och "Indian Dark Brown"
- Mina absoluta favorit-kajalpennor! Har dom själv i alla dom 4 färger jag lottar ut, dom är precis lagomt mjuka och håller bra även i vattenlinjen. Färgen "Blonde" är också suuperfin att ha i vattenlinjen istället för vitt om man tycker det känns lite väl hårt. Klicka här för att läsa mitt inlägg om dessa kajalpennor.
 
♥ Viva La Diva 3 in 1 Concealer
- Tycker att den här concealern är riktigt bra, använder den exakt varje dag. Gjorde en jämförelse mellan den och Make Up Stores Cover All Mix i förra numret av Eloge Magazine (som ni kan läsa här). Klicka här för att se ett inlägg med den.
 
♥ H&M Eyebrow Fix
- Mitt favorit-brynfix! Perfekt för att hålla brynen på plats hela dagen. Klicka här för att läsa mitt inlägg om det.
 
♥ MIYO OMG! Single Eyeshadow "Zero" & MIYO Metallic Eyeshadow "Electric Sara"
- MIYO gör så sjukt bra ögonskuggor! Har fem stycken därifrån, bland annat dessa som jag lottar ut, och jag älskar dom verkligen! "Zero"-färgen är en matt svart, ett måste i sminksamlingen och"Electric Sara" är en riiktigt snygg turkos metallic. Klicka här och här för att läsa inläggen om dem.
 

LÄS DETTA: Alla produkter är självklart hel oanvända och nya. Concealern har jag köpt för egna pengar och jag har plomberat den så om vinnaren önskar den mörkare varianten av den så byter jag självklart till den! 
 
Vinnaren i utlottningen vinner alltså samtliga produkter till ett värde av ca 450 kr! 
 
♥ Kommentera det här inlägget och berätta om vilken din favoritjulmat OCH favoritjulgodis är!
♥ Lämna din mailadress med kommentaren (om du skriver i den i fältet "E-postadress" kan bara jag se den)
♥ Om du är under 18 bör du ha dina föräldrars godkännande - vinner du måste jag ha din adress, vilket kan vara bra för dem att veta
♥ Man får delta 1 gång i tävlingen!
♥ Håll tummarna!
 
Ni har fram till nästan måndag (31/12) att anmäla er. Vinnaren presenteras på tisdag. HA EN TOPPENBRA JULAFTON!
bloglovin

Lucka 23: New Years Eve Makeup Tutorial!

 
Äntligen är det dags för en tutorial! Var väldigt länge sedan jag gjorde en så det var verkligen kul att fixa ihop den till er. Eftersom nyår närmar sig valde jag självklart att göra en nyårssotning. Denna passar ju egentligen till vilken festlig tillställning som helst, tycker man att det blir för mycket med glittret kan man bara ta bort det. Kvalitén på bilderna är tyvärr i sämsta laget pga dåliga ljusförhållanden, men hoppas i alla fall att ni gillar sminkningen och ta jättegärna kort och maila (getgorgeous@hotmail.se) mig bilder om ni återskapar looken!
 
 
Du behöver:
♥ Svart kajal (Isadora Inliner Kajal "Indian Black"
Mascara (MUS Waterproof Mascara)
♥ Primer (MUS High Tech Lighter "Platina")
♥ Svart skugga (MUS e/d "Nightmare")
♥ Silvrigt glitter (MUS Glitter "Scorpio")
♥ Mörkblå skugga (MNY nr 641)
♥ Glitterbas (MUS Mixing Liquid)
 
 
Penslar:
♥ Liten fluffig (steg 4)
♥ Platt "packa på-pensel" (steg 2 & 4)
♥ Fluffig pensel (steg 3)
♥ Liten platt men lite fluffig pensel (steg 6)
♥ Platt pensel till glittret (steg 7)
♥ Liten snedställd (steg 5)
 
Utgå från en bra bas, använd helst inga produkter innehållandes SPF (gör sig inte bra på bild). Fyll också i ögonbrynen.
 
 
STEG 1: Lägg primern över hela ögonlocket upp till brynet & även under ögat. Ju klistrigare primer - desto mer intensiva skuggor.
STEG 2: Packa på den mörkblåa skuggan på ögonlocket. 
 
STEG 3: Ta lite av den mörkblåa skuggan på en fluffig pensel och sudda den uppåt mot brynet. Försök att få en snygg övergång.
STEG 4: Packa på den svarta skuggan längst mot ögonfransarna och sudda den uppåt, men låt fortfarande den blå skuggan synas längst uppåt.
 
STEG 5: Ta bort allt som ramlat ner under ögonen och lägg den svarta kajalen i vattenlinjen och gå lite utanför i yttre kanten.
STEG 6: Ta den blåa skuggan igen på en platt liten pensel och sudda lite lätt dit den under ögat över den svarta kajalen.
 
STEG 7: Äntligen dags för lite glitter! Fokusera glittret på ögonlocket och försök lägga mindre ju längre upp du kommer. När jag fäster glittret använder jag Mixing Liquid men har du inte det hemma kan du testa med någon facemist eller till och med vatten (dock blir inte hållbarheten lika bra). Jag duttar först vätskan väääldigt lätt på ögonlocket (har superlite på penseln), sedan doppar jag penseln i glittret & packar på på ögonlocket.
STEG 8: På med mascaran och du är klar! Jag valde att inte lägga eyeliner eftersom det känder lite överkurs, men det är helt upp till en själv!
 
 
 
 
 
bloglovin

Video: Glossybox November!

Har lite halft glömt att lägga upp den här videon här... Men bättre sent än aldrig haha!
 
 
bloglovin

Lucka 20: Lyx vs. Budget {vintermåsten}

 
Bakom lucka 20 hittar vi några favoritprodukter från min sida! Har testat samtliga på både lyx- och budgetsidorna  och jag gillar alla!
 
 
bloglovin

Lucka 18: Härliga goodies från Dove! {utlottning}

Tyvärr har min adventskalender hittills varit ganska gles, men nu sista dagarna innan julafton siktar jag på ny lucka varje dag!
I vilket fall som helst så har det på nåt vänster redan hunnit bli dags för lucka nummer 18 (vart tar tiden vägen, haha?) och det innebär ytterligare en utlottning. Wiho! Den här gången har ni chans att vinna ett härligt hudvårdskit från Dove, mitt personliga favorit-budgetmärke när det kommer till hudvård.
 
 
 
Kitet innehåller:
♠ Dove Pure & Sensitive fast tvål (x2)
♠ Dove Pure & Sensitive duschtvål
♠ Dove Pure & Sensitive body lotion
♠ Dove Pure & Sensitive spraydeodorant
♠ Dove Pure & Sensitive deodorant
♠ Dove Deep Care handkräm
♠ Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon spraydeodorant
♠ Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon deodorant
 
Den sistnämna är min absoluta favoritdeodorant, heeelt underbar doft som verkligen följer med hela dagen lång. Älskar den! Hela kitet har ett värde av ca 250 kronor, så om jag var er sulle jag verkligen passa på att vara med i denna utlottning, perfekt att uppdatera sina hudvårdsprodukter med dessa.
 
♥ Kommentera detta inlägg och berätta om ditt bästa julminne!
♥ Lämna din mailadress med kommentaren (om du skriver i den i fältet "E-postadress" kan bara jag se den)
♥ Om du är under 18 bör du ha dina föräldrars godkännande - vinner du måste jag ha din adress, vilket kan vara bra för dem att veta
♥ Man får delta 1 gång i tävlingen!
♥ Håll tummarna!
 
Ni har fram till nästa tisdag (25/12) att anmäla er. Kan hända att vinnaren dras lite längre fram eftersom jag är borta under jul, men jag ska försöka avslöja vinnaren så snart som möjligt :)
 

 
Grattis till Frida som vann ansiktsmasken från Emma S. och grattis till Malin som vann glitterlacket från Color Club! Kolla er mail!
bloglovin

Lucka 13: Videoblogg! {Christmas tag}

 
Wiho, idag är det lucia! Hoppas att ni firat med luciatåg och saffransbullar, det har jag i alla fall! Bakom dagens lucka hittar vi en liten video som jag spelade in häromdagen. Rekommenderar alla att göra denna tag:en, man får verkligen julkänslor ♥ Hoppas att ni gillar den!
 
 
 

Frågorna:
1. Vilken är din favoritjulfilm?
2. Vilken är din favoritjulfärg?
3. Gillar du att gå runt i pyjamas eller vara uppklädd på jul?
4. Om du bara kunde köpa julklapp till en person, vem skulle det vara?
5. Öppnar du julklapparna på julaftons morgon eller kväll?
6. Har du någonsin byggt ett pepparkakshus?
7. Vad ska du göra på jullovet?
8. Vad önskar du dig i julklapp?
9. Favoritjuldoft?
10. Favoritjulmat eller godis?
11. Favoritnagellack för julen?
12. Favoritsminkprodukt för julen och vintern?
13. Favoritjulparfym?
14. Favoritjulplagg?
15. Har du några julönskningar?

bloglovin

Budgetprodukter för håret!

Har på senaste tiden testat schampo och balsam från Sunsilk och deras Co-Creationsserie "Damage Reconstruction" som utvecklats tillsammans med Thomas Taw. Tycker dessa är två riktigt bra produkter för att vara budget. Håret känns luftigt och mjukt efter tvätt, däremot vet jag inte om produkterna verkligen motverkar slitet hår, men de får det att se friskt ut för stunden i alla fall! 30 kr styck.
 
bloglovin

Lucka 11: Spellista spotify {Merry Christmas}

 
Bakom dagens lucka finner vi något som för en gångs skull inte är skönhetsrelaterat - nämligen min jullista på spotify! Knåpar alltid ihop en lista för varje jul och här är årets. Fick en del inspiration från er också när jag bad er skriva ner era favorit jullåtar. Hope you like ♥
 
 
(klicka på mitt spotifynamn så kommer min profil upp på er spotify och där kan ni hitta listan!)
 
bloglovin

Lucka 10: Utlottning {det perfekta nyårs-lacket}

Är verkligen jätteledsen över att lucka 7, 8 och 9 aldrig kom upp under helgen. Har svårt att få tiden att räcka till, men nu är jag tillbaka med lucka 10 i alla fall ♥ GRATTIS till Tracy Alm som vann Body Milken från Make Up Store, kika i din mail!
 
 
Bakom lucka 10 hittar vi ytterligare en utlottning, kul va? Är själv redan avundsjuk på den som kammar hem detta pris, vill ha det själv haha! 
 
Är inte detta det perfekta nyårslacket? Kan inte bli bättre! Det kommer från märket "Color Club" som är känt för sina kvalitativa lack och har ett värde av ca 60 kronor. Är nog supersnyggt över ett lack i någon rolig färg också. Åh! Perfektion. Finns b.la. på allice.se!
 
♥ Gilla allice.se på facbook {länkJag kollar i efterhand upp om vinnarens namn finns med bland facebook-gillarna
♥ Skriv en kommentar till detta inlägg med motivering till varför just du ska vinna lacket
♥ Lämna din mailadress med kommentaren (om du skriver i den i fältet "E-postadress" kan bara jag se den)
♥ Om du är under 18 bör du ha dina föräldrars godkännande - vinner du måste jag ha din adress, vilket kan vara bra för dem att veta
♥ Man får delta 1 gång i tävlingen!
♥ Håll tummarna!
 
Ni har fram till nästa måndag (17/12) att anmäla er, vinnaren dras nästa tisdag (18/12).
 

GRATTIS TILL MALIN!
 
bloglovin

Lucka 6: Nailtutorial {Christmas Tree-nails}

 
Bakom lucka 6 hittar vi en liten nageltutorial jag gjort för er! Dock vart resultatet lite misslyckat, haha, gjorde exakt så man inte ska göra (tog bort tejpen för tidigt), men var superstressad så jag hann inte vänta på att det skulle torka... Men ni förstår nog idén i alla fall!
 
 
 
bloglovin

Lucka 5: Utlottning {lyxig ansiktsmask}

 
Wiho, dags för en utlottning igen! Kul att så många vill vara med och tävla om Body Milken (som ni fortfarande kan göra här), hoppas att ni vill vara med i denna utlottningen också! 
 
 

 

"En återfuktande och energigivande mask som stimulerar hudens cellförnyelse genom att transportera syre till hudcellerna. Masken tillför fukt och gör att huden får ett slätare och jämnare uttryck, samtidigt som den ger en känsla av ökad elasticitet. En riktig energibooster för din hy!"

 

Låter ju som en fantastisk produkt! Har själv inte testat den, men det sägs att den är helt fantastisk. Den kostar 329 kronor i butik så detta är verkligen ett ypperligt tillfälle för er som vill ha en härlig energibomb för huden nu på vintern när huden kan kännas lite tråkig.

 

♥ Kommentera detta inlägg och berätta vilka dina nyårslöften blir för 2013!
♥ Lämna din mailadress med kommentaren (om du skriver i den i fältet "E-postadress" kan bara jag se den)
♥ Om du är under 18 bör du ha dina föräldrars godkännande - vinner du måste jag ha din adress, vilket kan vara bra för dem att veta
♥ Man får delta 1 gång i tävlingen!
♥ Håll tummarna!
 
Ni har fram tills nästa onsdag (12/12) på er att anmäla er.
 
 
bloglovin

Lucka 4: Julkänslor från Youtube

Bakom lucka 4 döljer sig några härliga videos från Youtube som verkligen får en i rätt stämning! Lägg undan plugget ett tag, fixa iordning en kopp varm choklad och bara njut av julstämningen lite, finns inget bättre ♥
 
 


 
 
 
bloglovin

Lucka 3: Vinterfavoriter ♥

 
Bakom dagens lucka hittar vi mina vinterfavoriter! 
 
bloglovin

Lucka 2: Utlottning! {underbar hudvård}

 
Då öppnar vi lucka nummer 2 i adventskalendern, och vad hittar vi där om inte en utlottning? 
 
 
Äger själv ett exemplar av denna (den jag lottar ut är dock ny såklart), den är heeelt underbar och har en otroligt fräsch doft! Även om det "bara" är en Body Milk (väldigt tunn i konsistensen) är den väldigt återfuktande och den sjunker in i huden fort. Detta var en nyhet från Make Up Store denna höst och jag har redan hört en hel hög med folk som gillar den.
 
♥ Kommentera detta inlägg och berätta vilken din absoluta favorit-jullåt är!
♥ Lämna din mailadress med kommentaren (om du skriver i den i fältet "E-postadress" kan bara jag se den)
♥ Om du är under 18 bör du ha dina föräldrars godkännande - vinner du måste jag ha din adress, vilket kan vara bra för dem att veta
♥ Man får delta 1 gång i tävlingen!
♥ Håll tummarna!
 
Vinnaren kommer att avslöjas nästa söndag, den 9/12. Ni har alltså en vecka på er att anmäla er!
 

GRATTIS TILL TRACY ALM!
bloglovin

Lucka 1: Julklappstips till henne!

 
 Då var det äntligen dags att inviga Adventskalendern 2012! Lucka 1 innehåller tips för julklappar till mamman, systern, tjejkompisen eller flickvännen. Självklart går de alla i skönhetstema, för vem älskar inte att få saker man kan pyssla om sig med i julklapp? ♥
 
 
bloglovin
RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600