Youtube-tips - Nikkietutorials

Hej hörrni! Har inte hunnit blogga idag och nu är det för mörkt för att ta bilder, men jag tänkte ändå slänga iväg ett inlägg till er! Följer ni Nikkietutorials på youtube? Hon är min absoluta favorit, en riktig inspirationskälla! Hon kommer från Holland (fast hon pratar engelska i videorna) och jag tycker hon är så himla kreativ och duktig. Hennes videos är bara perfektion!
 
En av mina absoluta favoriter från henne är den här videon:
 
 
 
bloglovin

Recension - Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara

Här kommer en liten recension på en mascara som jag fick hem från Deborah för ett tag sedan, den heter 24 Ore Absolut Volume och utlovar mycket volym, bra svärta och ett hållbart resultat. Denna mascara lanserades i samband med Deborah Milano firade 50 år sedan de kom ut med första mascaran. Har nu testat den ett tag så jag känner att jag har tillräckligt med kött på benen för en recension!
 
Mascaran kostar ca 129 kr, men på eleven.se kostar den 99 kr [länk]!
 
För det första är ju förpackningen helt urläcker, eller vad tycker ni? Den känns rejäl i handen och ger en lyxig känsla på något sätt. Har hört lite delade åsikter om den, vissa till och med hatar den, medan alla hyllar den, men så brukar det ju i och för sig vara med mascaror. Borsten är väldigt stor och har mindre strån ut mot tippen för att man lättare ska kunna komma åt de små fransarna i ögonvrån. Jag gillar verkligen formulan på den här mascaran, den är lagomt "blöt" och blir riktigt svart på. Dessutom håller den bra, precis som den utlovar. Jag tycker att den separerar fransarna väldigt fint och gör dom långa, dock finns det mascaror som ger bättre volym måste jag säga. Jag upplever ibland att fransarna blir aningen spretiga. Men allt som allt är jag nöjd med mascaran, den passar bra för mina fransar!
♥ ♥ ♥ ♥  4/5
Ger den lite avdrag för att den inte riktigt ger den där supervolymen den utlovar och den gör fransarna lite spretiga.
 
FÖRE / EFTER
 
bloglovin

Nytt nummer av Eloge magazine!

I onsdags kom det nya numret av Eloge magazine ut som jag är skönhetsredaktör för. I detta numret kan ni läsa om mina favoritprodukter för höst och vinter! Sen jämför jag också Viva La Diva's och Make Up Store's tredelade concealers + annat kul. Läs den här!
 
bloglovin

Dagens look - Chocolate Fondant + Swatches

Många av er ville få en liten närnare titt på eyedusten "Chocolate Fondant" från Make Up Stores vinterkollektion Bon Bon. Jag själv var också väldigt nyfiken på den så jag gjorde en sotning med den idag. Man kan tro att jag använt olika skuggor på ögonlocket, men jag har bara använt eyedusten och sedan i ögonvrån har jag lagt en annan skimrig ljus skugga.
 
 
Har använt:

MUS High Tech Lighter "Platina" (som primer)
MUS e/d "Chocolate Fondant"
Nelly.com Pastel Palett ljus skimrig skugga
MUS eyepencil "Chocolate Cheesecake" (under ögat)
Isadora Inliner Kajal "Indian Black" (vattenlinjen)
Maybelline Gel Eyeliner
Deborah 24 Ore Mascara
 
Beroende på vilket ljus man befinner sig i så skimrar skuggan i lite olika nyanser som brunt, guld och lite grönt. Love it!
 
 
SWATCHES med blixt/utan blixt
bloglovin

Dagens look - I'm living in the shadows

Idag ville jag testa mina två nya produkter från Kicks som jag skrev om igår. Gillar dom verkligen! Rouget är superfint. Vad tycker ni? Älskar att ta dagens look-bilder när det är vinter (för det är det ju typ nu..), ljuset blir så speciellt av någon anledning. Man behöver knappt redigera bilderna. Måste dock öva på att få in ljuset och intensiteten i sminknarna bättre i bilderna, någgra tips?
 
 
 
Jag har använt:
Too Faced Shadow Insurance
Kicks Single Eyeshadow "Lady Godiva"
Skuggor från Nelly-palett (matt svart, matt vit & champangefärgad)
Deborah 24 Ore Mascara
 
Kinder:
Kicks Blusher "Must-Have"
 
 
Idag ska vi åka hem till pappa i Nacka (har varit på Muskö under helgen), ska spendera mitt lov hos honom. Mys ♥ Ha de så bra!
bloglovin

KICKS Make Up

Ni har väl inte missat att Kicks har lanserat sin alldeles egna serie med sminkprodukter? Är SÅ exalterad över detta, haha, så himla roligt! I sortimentet hittar du ögonskuggor, rouge, primer, concealer osv (klicka här så ser du vad som finns). Fick ett rouge och en ögonskugga av mamma igår som jag tänkte visa er. Vill testa typ allt, men allra mest Illuminator, läppennorna och concealern! Vilka av produkterna är ni sugna på? ♥
 
Single Eye Shadow "Lady Godiva" 89 SEK, Blusher "Must-Have" 99 SEK.
 
Swatches. Har inte testat produkterna på men de verkar lovande! 
bloglovin

Make Up Stores nya kollektion Bon Bon!

Bild från Make Up Store
 
Många av er har säkert redan sett Make Up Stores vinterkollektion som det skrivits om en hel del den senaste veckan. Har själv haft kollektionen liggandes i mina lådor i väntan på att få bli fotograferad och använd och nu äntligen! Linda Hallberg ligger bakom denna kollektion som är inspirerad av bakverk och sötsaker.
 
Jag tycker att det är en bra kollektion men jag tycker inte riktigt att temat på produkterna uppfyller de förväntningar man får när man hör namnet "Bon Bon" och ser pressbilderna. Någon som håller med mig? Färgerna i kollektionen är ju ganska murriga och mer åt det eleganta hållet. Hur som helst så tycker jag ändå om färgerna, men de passar helt enkelt inte ihop med beskrivningen av kollektionen.
 
Förutom produkterna nedan innehåller kollektionen också ytterligare en Microshadow och Strasstenar. Kollektionen lanseras någon gång i November, håll utkik om ni vill ta del av produkterna ♥
 
Nailpolish "Nesja" och "Silje" 130 SEK, Microshadow "Pistachio Biscotti" och "Cinnamon Bread" 140 SEK, Lipgloss Wand "Geranium" 145 SEK, Lipstick "Cherry Pie" 170 SEK, Eyedust "Chocolate Fondant" 135 SEK och Eyepencil "Chocolate Cheesecake" 135 SEK
 
Stjärnan i kollektionen är definitivt Eyedusten "Chocolate Fondant", så supersnygg!
 
Vill ni ser swatches på någon särskild produkt? Hojta till isåfall så fixar jag!
bloglovin

Recension - Shiseido Sun Protection Liquid Foundation

Nu tänkte jag äntligen skriva en recension på foundationen från Shiseido som jag köpte i somras. Hade sån tur och hittade den på utförsäljning på ett parfymeri i Laholm så istället för 300 kr kostade den 95 kr. Var helt enkelt tvungen att köpa den då jag hört så mycket bra om den!
 
 
FÖRST OCH FRÄMST måste jag bara säga en sak... Jag fattar ingenting av hur det funkar med de olika graderna av SPF. När jag försöker googla har vissa SPF 42, vissa har 50, vissa har 30 osv. Fattar exakt ingenting. Solskyddsfaktorn har ju inte med nyansen att göra, för nyanserna heter SP20, SP30 osv. Öööh, förvirrande? JA!
 
Förpackningen:
Tycker att förpackningen är helt bedårande! Så söt. Den är superliten ut, men den innehåller 30ml (som t.ex. Maybelline FIT me!). 
 
Pris:
Vanligtvis kostar den mellan 300-350 kronor, men har du tur kan du hitta billigare på diverse internetbutiker. Tycker egentligen att det är på gränsen till för dyrt, skulle aldrig köpa den till ordinariepris om man säger så.
 
Färgutbud:
Tyvärr är färgutbudet inte så stort, tror den finns i 6 nyanser
 
Formula:
Foundationen är ganska rinnande och den känns lätt på huden. Den har hög SPF (finns med lite olika, men min har 40) vilket är toppen för soliga dagar. Däremot gör solskyddsfaktorn att man ibland ser väldigt blek ut på bilder, men det kan jag inte direkt låta dra ner betyget. Den är lätt att arbeta in i huden.
 
Täckning:
Skulle säga att den har medium täckning; den täcker ojämnheter men under ögonen och på finnar/pormaskar behöver jag bättra på med concealer.
 
Resultat:
Huden blir hyffsat matt, men ändå skiner hudens lyster genom vilket är otroligt fint. Den ser väldigt naturlig ut på och inte tjock på något sätt. Det känns som att den liksom smälter samman med huden på ett fint sätt.
 
Hållbarhet:
Den påstås vara vattenresistent, vilket jag delvis kan hålla med om. Den håller absolut bra, men inte så märkbart mycket bättre än de flesta andra foundations. Min hy blir dock lite oljig efter ett tag, men det brukar den bli vanligtvis också.
 
FÖRE | EFTER
 
Kortfattat:
En mycket bra, lättjobbad och naturlig foundation med medel täckning som låter huden lysa igenom. Lätt att jobba med och bra hållbarhet.
 
Tycker absolut att den förtjänar 5/5 i betyg!
bloglovin

Pink Grapefruit ♥

Min favoritdoft från The Body Shop är Pink Grapefruit, så fräsch och god doft! Tycker den är riktigt härlig & uppiggande under tidiga mornar. Älskar att löddra upp med duschtvålen i duschen och sedan smörja in mig med bodylotionen för att sen spraya på lite bodymist. Dessa produkter nedanför är dom jag har ur serien, vissa har den gamla etiketten och vissa har den nya (tycker förresten att TBS har gjort ett riktigt bra jobb med de nya, så enkla och fina!). Vilken är eran favorit-serie från The Body Shop? ♥
 
Shower Gel 90 kr, Body Lotion 145 kr, Body Butter 175 kr, Mini-skrubb 50 kr, Body Mist 125 kr {priserna är ungefärliga}
bloglovin

Videoblogg - Follow Me Around!

Har ni hört talas om Follow Me Around videos? Det går alltså ut på att filma en dag av sitt liv, och sen klippa ihop allt till en sorts videoblogg. Så kul idé tycker jag, så jag bestämde mig för att göra en i lördags! Hoppas att ni gillar det och berätta gärna vad ni tycker av denna typ av videos ♥
 
 
 
bloglovin

Goldwell Elixir Oil Treatment

När jag fyllde år för ett litet tag sedan fick jag en nylanserad hårolja från Goldwell i present och nu har jag hunnit testat den några gånger så jag tänkte berätta lite om vad jag tycker om den! Har tidigare bara testat en hårolja, så jag har inte så mycket att jämföra med. Har heller inte testat Moroccanoil, som är väldigt hypad i hår-världen.
 
Vad? En vårdande och fuktgivande hårolja som innehåller Arganolja och Tamanuolja som återuppbygger och skyddar håret. Den ska göra håret glansigt, lättutrett och minska frissigheten.
 
Hur? Appliceras med 1-2 pumpar i torrt eller fuktigt hår. Ska inte sköljar ur.
 
Vad tycker jag?
För det första - doften! WOOOH, vad gott den luktar! Tyvärr håller sig doften inte kvar i håret hela dagen, men precis när man tar i den i håret luktar det himmel. Den gör verkligen håret mjukare och håller allt den lovar. Man får dock se till att inte ta för mycket, och inte lägga den för högt upp mot hårbotten (risk att det ser fett ut), men så länge man arbetar in den ordentligt är det inga problem. Älskar resultatet och tycker den är riktigt bra! Dock skulle jag kanske inte betala de ca 300 kronor den kostar, är inte den personen som lägger ner mycket pengar på mitt hår. Men för er som känner att ni har råd - go for it!
 
 
FÖRE/EFTER. Älskar att man faktiskt ser skillnaden! Det ser kanske liiite fett ut, men det är bara p.g.a bilxten!
bloglovin

MAC Viva Glam Lipglass Nicki Minaj

Helt kär i detta läppglans ♥ När jag la upp min sminkkolektionsvideo fick jag önskemål om att visa lite bättre bilder på detta läppglanset, så det tänkte jag göra nu. Detta är en Viva Glam-produkt, vilket innebär varje krona av försäljningen går till hjälp mot AIDS och HIV. Mycket värt de 190 kronor det kostar! Älskar den barbie-rosa färgen, det blir riktigt glansigt och håller länge. Lipglass från MAC kan vara lite klistriga, vilket många kanske inte gillar, men jag tycker inte att det är så kladdigt att det stör. Love love love!
Endast med läppglanset på! Pigmenterat och fint! 
 
bloglovin

Video - Min sminkkollektion!

Ä-N-T-L-I-G-E-N har jag spelat in min sminkkollektionsvideo! Förlåt för att det dröjt så länge, men nu är den i alla fall här!
 
 
 
Hoppas att ni gillar det ♥
 
bloglovin

Instagram

Då och då får jag frågor om min instagram, så jag tänkte att jag kunde ta det i ett inlägg! Min instagram är inte direkt så skönhetsinriktad, men den kanske skulle kunna bli? Hur som helst är den bra mer personlig då den handlar mer om mitt liv! :) Jag heter trulyamanda där (vilket är mitt gamla bloggnman), följ mig jättegärna! ♥
 
 
 
BTW, kul att jag hamnade på blogg.se's startsida igen! Hoppas att alla vill stanna :) Tänkte också säga att jag äntligen har gjort sminkkollektionsvideon, den kommer antagligen komma upp här imorgon, så kika in då!
bloglovin

Ny läppkombo!

HÖRRNI! Vad kommer alla ifrån? :D Ni är ju massor idag, trots noll uppdatering, tell me, är jag länkad någonstans?
 
Nu ikväll testade jag en ny läppkombo och jag blev verkligen helt förälskad ♥ Perfekt för mörka-läppar-trenden i höst!
 
 
Skulle nog säga att denna bilden visar färgen mest rätt!
 
Har använt "In The Flashlight" lippencil och "Blue Bell" lipgloss wand, båda från Make Up Store.
 
Vad tycks?
bloglovin

Video - TAG 10 Products I Would Repurchase

 
 
Haha, förlåt för det lilla failet i klippningen där i början. Hoppas ni gillar't ändå! :D
 
[UPDATE] Produkter nämnda:
Tikei Mineralfoundation (tikei.se)
Viva La Diva 3 in 1 concealer
Too Faced Chocolate Soleil Bronzer
Mac Mineralize Blush "Warm Soul"
Too Faced Shadow Insurance Primer
Nelly.com Earth Palett
Maybelline Gel Eyeliner
Maybelline Falsies Mascara
H&M Eyebrow Pencil "Light Brown"
MUS Lipstick "Baby"
bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600