Youtube-tips: Gunmetal Tutorial

 
 
Hej! Har haft fullt upp med att fixa blogginlägg som ska komma upp under veckan idag eftersom jag kommer ha dåligt med tid. Därför fick det bli ett youtube-tips idag! Ska jobba måndag, tisdag och onsdag och sedan är det Putte i Parken som gäller från onsdag till lördag. Ska någon av er dit? Skulle vara kul att veta! ♥
 
 
bloglovin

Lumene Gloss and Care Nail Polish "At the crack of dawn"

Idag bär jag nagellacket "At the crack of dawm" från Lumene, så himla fin färg! På bilden har jag tre lager lagda, även om två funkar det med! Älskar borsten på dessa lack, tippen är liksom lite rundad vilket gör det busenkelt att skapa snygga linjer vid nagelbanden.
 
❤ Lacken kostar 69kr och finns att köpa på t.ex. Åhléns
 
 
 
 
 
bloglovin

Gårdagens look - I'm very sane about how crazy I am

Det är sällan jag gör lite mer galna looker, även fast jag tycker det är sjukt kul! Detta är en look jag skapade utifrån Paris-paletten från Sigma som jag bloggade om för några dagar sedan {klicka här för att se inlägget}. Inget jag skulle bära till vardags (eller ens till fest), men det är alltid kul att leka runt med smink när man är hemma, eller hur?
 
 
 
 
 
 
Face:
L'Oreal True Match Foundation
Viva La Diva 3 in 1 Concealer
Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer
Maybelline FITme Puder
Sigma Paris Palette (both of the blushes and the highlighter)
 
Eyes:
MAC Soft Ochre Paint Pot
Sigma Paris Palette ("Eiffel", "Louvre", "Orsay" & "Versailles")
Isadora Inliner Kajal "Satin White"
Benefit They're Real
 
Lips:
MIYO Lip Me! Lipstick "Nude Touch"
bloglovin

Video - Get ready with me!

 
 
Här är en liten video jag spelade in häromdagen! Jag vet att musiken är jättedålig, hade en annan låt först men av upphovsrättsliga skäl var jag tvungen att byta och ta en från youtubes egna musikbibliotek, så det fick bli som det blev. Men gillar ni den inte så sätt på mute och spela din egna musik istället! ♥
bloglovin

10 enkla steg till en bättre bas!

♡ En bra lagd bas är nyckeln till en bra sminkning och ofta det som många anser viktigast att ha. Alla har sitt unika sätt att lägga basen på eftersom vi alla vill ha den på olika sätt utifrån hur vår hy ser ut och hur vi egentligen skulle vilja ha den.
 
 
♡ Att lägga basen kan vara svårt - speciellt om man är ny för världen av smink och inte riktigt vet vart man ska börja. I vilket fall som helst finns det alltid råd att följa och tips att ta emot. Här är några av mina! Men kom ihåg: det finns inga rätt och fel!
 
 
 
 
{Läs detta inlägget för att hitta din hudtyp}
 
{Klicka här för en guide till din rätta underton}.
 
 
 
 
 
 
 
bloglovin

Sigma Paris Palette

Fick hem den här underbara paletten som en gåva från det amerikanska märket Sigma. Har länge suktat den efter att ha sett den på Youtube bland många beautygurus och nu är den äntligen min! Älskar kombinationen av färger, perfekt för fest!
 
Paletten är dessvärre svår att få tag på i Sverige så vitt jag vet, men dom skippar världen över från deras hemsida, www.sigmabeauty.com. Dessutom är produkten nedsatt från 59 till 49 dollar eftersom den kommer i begränsad upplaga och nu funnits ute ett tag {direktlänk till paletten}. Annars finns den säkert att hitta på Ebay eller liknande!
 
Skulle ni vilja se en look med paletten? ♡ ♡ ♡
 
 
Förutom åtta dösnygga skuggor, två rouge och en highlighter följer även två borstar med!
 
Swatches.
bloglovin

Favoritconcealer

Bara älskar den här concealern från Too Faced, den är hur bra som helst! Den täcker bra och ser naturlig ut på huden samtidigt som det inte är för tjock och kakig. Dessutom är den riktigt dryg, endast en liten mängd produkt räcker för hela ansiktet. Under sommaren fungerar det utmärkt att bara lägga den här concealern och sedan lite puder på, sedan är man redo med ett lättsminkat ansikte. Det enda minuset är att den inte finns i mer än tre färger och den ljusaste nyansen är antagligen för mörk för många. Annars - fem av fem!
 

♡ Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer
Köpställen: www.kicks.se, www.smink.net, Åhléns, NK m.fl.
Nyanser: "Vanilla" (som jag har), "Perfect Nude" & "Honey"
Pris: ca 250 kr
 
 
 
 
 
bloglovin

MAC Tropical Taboo

 
I juli släppar MAC kollektionen "Tropical Taboo" som är inspirerad latinamerikanska rytmer. I kollektionen ingår en rad spännande produkter, en riktigt intressant kollektion! Har testa en Mineralize Eye Shadow i nyansen "Carribean" som ser skitsnygg ut i förpackningen men tyvärr var den en riktigt besvikelse på huden. Dåligt pigment och pudrig som bara den. Synd!
 
 
 
bloglovin

I min sminkväska {summer edition}

Tänkte ge er en inblick i vad jag har jag med mig när jag är ute och reser under sommaren. Detta är egentligen allt jag behöver!
 
 
❥ Älskar den här sminkväskan! Tyvärr är den inte min utan min mammas och egentligen använder jag inte den här utan en från Make Up Store när jag är ute på resande fot. Önskar att den här fanns kvar att köpa, skulle gärna vilja ha den större modellen, men Kicks har slutat sälja den tyvärr.
 
 
I sminkväskan finns
❥  Revlon Colorstay Foundation
❥  Make Up Store Cover All Mix
❥  Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer
❥  Maybelline FITme Puder
❥  Benefit Hoola Bronzer
❥  H&M Blusher "Dazzling Peach"
❥  MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle"
❥  Urban Decay Naked 2 palett {se swatches här}
❥  Isadora Inliner Kajal "Indian Dark Brown"
❥  KIKO Eyeshadow nr. 123 (för bryn)
❥  Benefit They're Real Mascara
❥  MAC Paint Pot "Soft Ochre"
❥  Revlon Lip Butter "Strawberry Shortcake"
 
bloglovin

Video - Min hudvårdsrutin {morgon&kväll}

 
 
bloglovin

Tutorial - Midsommarlook ❀

 
 
 
 
 
 
 
 
 
{Klicka här för produktlista}
 
bloglovin

Look - I'm in love with cities I've never been to and people I've never met

❥ Dagens look är för mig en riktigt sommarlook som passar utmärkt vilken sommarkväll som helst då man känner för att piffa till sig lite. Definitivt midsommarmaterial! Kommer faktiskt lägga upp en tutorial på den här looken redan imorgon, så för er som vill veta hur man gör denna look, håll utkik!
 
 
 
 
 
Ögon:
MAC Soft Ochre Paint Pot
Skuggor från Pastel- & Eartpalette från Nelly.com
Eyeko Eyeliner
Benefit They're Real Mascara
 
Kinder:
Benefit Hoola Bronzer
ELF Studio Blush "Peachy Keen"
Mac Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle"
 
Läppar:
MUS Lipstick "Baby"
Too Faced Glamour Gloss "This is Pretty"
bloglovin

Recension - TanCan Wipes

Nu när sommaren är här och man äntligen börjar få lite färg på kroppen kan det hända att pigmenten i ansiktet inte riktigt hinner med, att ansiktet har en ljusare färg än kroppen är vanligare än vad man kan tro. Det kan man enkelt fixa till med sminket, men det är ju inte alla dagar man vill gå runt i smink och speciellt inte nu när det är varmare. Det man istället kan göra är att använda brun utan sol i ansiktet. Det bästa är att använda en brun utan sol som är anpassad för ansiktet eftersom huden där inte är samma som på resten av kroppen.

 

Tidigare idag testade jag TanCan’s Wipes som är speciellt anpassade för just ansikte och hals. Dom är superenkla att använda, allt man behöver göra är att svepa servetten över rengjort och skrubbat ansikte. Efter någon timme hade ansiktet fått lite lätt färg och ett härligt glow. Definitivt värt att använda för att få en lätt solkysst look med tanke på hur enkla de var att använda och dessutom kände jag mig & såg mycket fräschare ut efter att jag använt dom. För att behålla färgen kan man använda dom några gånger i veckan. Tumme upp!

 

TanCan Wipes finns att köpa på smink.net för 16kr/styck!

 

 
 
bloglovin

The Body Shop Raspberry ♥

Om ni älskar hallon lika mycket som jag gör borde ni verkligen ta en sväng förbi The Body Shop som just startat sin rea. Gick förbi där i lördags och hittade dessa två helt underbara produkter! Jag kan inte ens uttrycka hur GOTT dom doftar, tänk er hallonsoda på kroppen. Muuuuums ♥! Dock kan jag rekommendera att ny skyndar er om ni vill hinna få tag i något från rean, grejerna tar slut fort! Förutom hallon finns det även andra helt underbara dofter till extrapris, värt att kika!
 
Gav 80kr för Body Buttern och 40kr för Shower Gelen.
 
 
 
 
 
bloglovin

Todays look - They both look pretty good baby boy but then so do you

Trivs så bra i lite varmare färger på ögonlocken när man fått lite färg, känns väldigt somrigt och bohemiskt på något sätt! Rockar denna looken idag, ska alldeles strax in till stan och käka. Har spenderat dagen ute i regnet för att kolla på studentutspringet, stackarna hade sån otur med vädret! Men dom var såklart lika glada för det. Grattis alla som tagit studenten! ♥
 
 
 
Ögon:
MAC Paint Pot "Soft Ochre"
Estée Lauder Palett "Batik Sun" (orange + skimrig vit)
KIKO Eyehsadow nr. 123 (matt brun)
Too Faced Naked Eye Palett (matt vit)
Ardell styckesfransar
Benefit They´re Real Mascara
 
Kinder:
Benefit Hoola Bronzer
MAC Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle"
 
 
Dessa färger framhäver också blå ögon väldigt fint!
bloglovin

Estée Lauder Nail Lacquer "Hot Spell"

Ett riktigt snyggt sommarlack är "Hot Spell" som ni finner i Estée Lauders sommarkollektion "Bronze Goddess", så fint! Rödare på naglarna än i flaskan, men fortfarande en härlig sommarfärg. Tyvärr har det inte bästa hållbarheten (vilket jag tycker att man kan vänta sig av ett nagellack som kostar äver 200kr).
 
Två lager lack räcker (även om det inte skulle skada med ett tredje), lite rödare i verkligheten än på bilden!
 
Använder för tillfället flaskan som dekoration, SÅ himla fin! Lacket kostar 240kr.
bloglovin

Urban Decay Naked 2 Palette

Eftersom många ville få en närmare titt på Naked 2 paletten från Urban Decay som jag köpte när jag var i New York! Är själv så otroligt nöjd med den här paletten, absolut ett av de bästa köpen jag gjorde där borta. För mig fanns det ingen som helst tvekan om jag skulle ta den vanliga Naked-paletten eller denna, tycker att den här har finare färger och mer balans på något sätt!
 
Är som sagt väldigt nöjd, men om jag skulle få ändra på något hade jag gärna velat ha en till highlighter-färg! Men annars - perfektion! Skuggorna är härligt pigmenterade och känns sådär lagomt mjuka och är underbara att jobba med. Borsten som kommer med är bra också!
 
 
Swatches: "Foxy" (syns knappt), "Half Baked", "Bootycall", "Chopper", "Tease", "Snakebite"
 
"Suspect", "Pistol", "Verve", "YDK", "Busted" och "Blackout"
 
 
Tyvärr minns jag inte vad jag gav för paletten, men jag skulle gissa att den här i Sverige kostar mellan 400 och 500kr. Tror att Urban Decay finns på vissa av dem Sephora som öppnat i Sverige, tror bland annat på Sephora på Biblioteksgatan och i Täby. Annars är jag faktiskt osäker på om UD finns att få tag på genom svenska hemsidor, men googlar ni finns det massor av utländska sidor som erbjuder märket! ♥
bloglovin

HAUL-video!

 
 
 
 
bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600