Estée Lauder Bronze Goddess

Alldeles nyss lanserade Estée Lauder sin sommarkollektion som är inspirerad av Karibien, himla fin är den! Har själv två produkter ur kollektionen som jag är helt försälskad i, trots att jag ännu inte testat dem. Vill ni ha mer ingående recensioner när jag testat dem?
 
 
Pure Color Nail Lacquer "Hot Spell", ca 240kr.
 
Pure Color Gelée Powder EyeShadow Palette "Batik Sun", ca 555kr.
bloglovin

Deborah Glossissimo

Debroah lanserar nu en ny serie läppglans som ska vara riktigt glossiga och framhäva läpparna. 
 

"Glossissimo ger läpparna en högblank och fantastisk 3D- glans samtidigt som den högpresterande formulan gör läpparna behagligt mjuka och sammetslena. Du slipper nariga läppar samtidigt som du får färg till tusen! Dessutom har Glossissimo en läcker doft av röda bär och en härlig krämig konsistens. Lättapplicerad utan klibb!"

 

Läppglansen kommer i 3 olika formulas - ultra-glansigt, glitter, frostat och heltäckande, och 18 olika nyanser. Det finns alltså något för alla! 

 

Fick hem två nyanser, nr. 09 och nr. 10 ♥
 
nr 10!
 
nr 09!
 
Gillar dessa gloss! Dom faller mig precis i smaken då jag inte är mycket för kladdiga gloss, dessa känns snarare mjuka och lena på läpparna. Dessutom lade dom sig jämnt och gav en fin färg. Älskar hur dom doftar, så gott! Dock gillar jag inte nr 09, glitterkornen känns tyvärr för väl, ett stort no-no för mig! Fin färg däremot!
 
Glossissimo kostar 89 kr och landar ute i butikerna snart! Kolla in Deborah's facebooksida för information om återförsäljare!
bloglovin

Ny hudvårdsserie!

Nu ska jag testa lite nya hudvårdsprodukter! Dessa är från den nya serien "Protect & Perfect" från No7 som är utvecklad för skycka ung hy och motverka de första tecken på åldrande. Produkterna innehåller antioxidanter som skyddar och pro-retinol-komplex som åt huden och förbättrar dess elasticitet.
 
Tycker att det låter riktigt intressant! Tror aldrig man kan börja för tidigt med att förebygga rynkor och andra ålderstecken. Även om jag har svårt att tro på att produkter faktiskt kan motverka dessa så är det ju lika bra att försöka så gott det går!
 
Protect & Perfect Day Cream 249kr/50ml, Night Cream 249kr/50ml och Eye cream 209kr/15ml.
 
Mitt första intryck är riktigt positivt! Produkterna verkar riktigt dryga och huden blir supermjuk efteråt. Dagkrämen innehåller SPF 15 vilket är jättebra då det skyddar huden mot solen vilket minskar risken för åldrande så tummen upp för det! Ska nu testa dessa produkter i 4 veckor och sedan kommer jag med dommen!
 
No7 finns att köpa på bla Apoteket Hjärtat och www.kicks.se (där ni också hittar fler produkter som ingår i serien).
bloglovin

I min sminkväska

Jag har alltid med mig en liten neccesär i väskan, det är som en liten trygghet att ha den med haha. Dels så är en till nytta för mig själv när jag behöver fixa till något, men den är också flitigt använd av mina vänner. Använder den varje dag, så jag tänkte att ni kunde få en liten inblick i vad jag har med mig i väskan när det kommer till skönhetsprodukter! Dehär är grejerna som är viktigast för mig att ha med ♥
 
Såhär ser själva neccesären ut! Hade gärna haft en roligare färg, men just den här är så bra för att den är liten men ändå rymlig!
 
 
 
 
Inuti finns:
♥ Travalo (påfyllningsbar parfymflaska, just nu med doften "Fancy" från Jessica Simpson i)
♥ Munspray från BikBok
♥ Minibodylotion från Dove
♥ Hemmagjorda blotting sheets {klicka här för att se hur du själv kan göra dom!}
♥ 2st läppglans från Victoria´s Secret
♥ Revlon Lipbutter 
♥ Sminkspegel från Sephora
♥ Highlight-skugga från MNY
♥ Kompaktpuder från Make Up Store
♥ Kabukiborste från ZTIZ
♥ Rosebud Salve
 
Sakerna varierar förstås, till exempel om jag använt något speciellt läppstift på morgonen så åker det med, eller om jag har en finne som jag vill se till är täckt under hela dagen så kastar jag ner en concealer också. Men detta är i princip grundprodukterna som alltid hänger med! Skulle vara kul att veta vad ni alltid har med er i handväskan i skönhetsväg! Skriv och berätta ♥
bloglovin

STYLIGHT.SE

Efter att ha läst lite här och var om Stylight vart jag lite sugen på att testa så jag skapade mig ett konto på deras hemsida. Tyckte hemsidan var lite svår att förstå till en början, men efter ett litet tag kom jag in i det och då var det genast mycket enklare. Det går alltså till så att man hjärtar olika varor som man sedan kan skapa boards av, som ett inspirationskollage! Älskar att pyssla med sånt! Dessa boards är väldigt enkla att skapa, man behöver inte vara särskilt teknisk utan allt layoutas liksom automatiskt. Tyckte om att sitta och pyssla med detta! Man kan även lägga in egna bilder vilket gjorde det ännu lite roligare!

 

Däremot tyckte jag att kollagen lätt vart opersonliga då man inte kan designa mycket själv, utan det känns mest som bilder uppradade på varandra. Skulle ju också vara kul om de hade mer skönhetsprodukter, för en sminkjunkie som jag ;)

 

 
 
Har ni testat Stylight? Vad tyckte ni om det isåfall?
bloglovin

Min privata blogg!

Hej hjärtan! Allt bra med er? Tänkte bara kika in och berätta för er att jag börjat blogga på min "privata" blogg igen, alltså min vardagsblogg kan man säga. Den fyllde faktiskt 4 år för bara några dagar sedan, helt sjukt egentligen. Slutade blogga på den när jag började med den här bloggen, men på senaste tiden har jag faktsikt riktigt saknat det här med vardagsbloggning, så jag tänkte ge det en ny chans! Och oroa er inte, detta betyder inte att jag slutar med denna bloggen eller nåt! ♥
 
Klicka här eller på bilden för att komma till min andra blogg! Glöm inte att prenumerera via bloglovin!
 
bloglovin




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600