♥ Favoritrouget

Visst har vi väl alla ett favoritrouge? Det där rouget som det alltid slutar med att man använder när man inte vet vilket man annars ska ta. Tänkte visa er mitt favoritrouge! Det kommer från The Body Shop och är i mina ögon det mest perfekta vardagsrouget jag har. Inte sådär superpigmenterat, men till vardags vill man ju dels att det ska gå lätt (dvs utan att behöva slå av borsten hundra gånger) och dels att det ska se just naturligt ut.


Nr. 10. ca 150 kronor.


OBS måste säga att denna bild ger inte rouget rättvisa WHAT SO EVER. Beror på att jag har foundation med SPF i vilket gör att ansiktet ser likblekt ut medan rouget ser självlysande ut. Här är en länk till ett inlägg med bilder som man kan skymta rouget på.
bloglovin


Kommentarer
F I L I P P A - beautyphotos

Hej!



Hade tänkt att ha en "lila" sminkning på skolavslutningen och hade varit jätte tacksam ifall du hade gjort någon tutorial på en sådan sminkning, kram! :)

2012-06-03 @ 20:49:45
URL: http://www.beautyphotos.bloggplatsen.se
Hair et cetera

Fint :)

2012-06-04 @ 08:00:19
URL: http://Hairetcetera.blogspot.com
Emmi

Tycker det ser jättefint ut :)

2012-06-07 @ 15:18:07
URL: http://emmismakeup.com/
Alvas Skönhetsblogg

Vilken fin färg! =)

2012-06-11 @ 20:03:00
URL: http://alvaasp.se
Ella

Jag tänkte köpa den här igår men den har tydligen gått ut ur sortimentet.. Jag fick kolla på en gammal test som var kvar och den var helt gaah jätte fin, haha! Men fick hjälp med att hitta en annan som passar mig. Kan du inte tipsa om någon som liknar den för jag tyckte att färgen var galet fin. Behöver då inte vara från the body shop.. :)

Svar: Nej har den?? Vad synd! Har faktiskt inte hittat något som liknar det... Det enda jag kan komma på som har liite likhet är Maybelline FIT me! i "Light Peach". Inte så bra pigmenterat dock, men väldigt naturligt och fint :) kram!
Amanda

2012-11-18 @ 10:26:09
URL: http://Ellalouise.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600