Första intrycket - MAC Studio Fix Powder Plus Foundation

Testade idag för första gången MAC's Studio Fix som jag länge varit intresserad av men aldrig testat förrän den landade i brevlådan för några dagar sen. Eftersom den kom som ett pressutskick kan jag tyvärr inte rå för färgen jag fick, den är tyvärr alldeles för mörk för mig just nu men kommer nog funka perfekt till sommaren. Ville i alla fall testa den lite idag så jag valde att lägga den som settingpowder över min flytande foundation (tanken är att man även ska kunna använda den för sig som den är, så jag testade den på egen hand för att se hur täckningen var när jag kom hem).
 

Snygg och stilren förpackning (svindålig bildkvalité dock). Nyansen jag har heter NW25 (NW betyder att pudret har en varm/gul underton och 25 är hur ljus/mörk den är). Har inte superbra koll på detta med nyanser på MAC's basprodukter, men ungefär så tror jag det är!
 
Med flytande foundation under FÖRE vs. EFTER.
 
 
Med enbart pudret FÖRE vs. EFTER (usch, oompa loompa-varning *mår dåligt*)
 
Min åsikt om...
Finishen - Gillar det som settingpowder! Även om det är ett ganska tjockt puder tycker jag inte att det blev så pudrigt resultat. Det blev verkligen ett helmatt resultat vilket jag gillar, föredrar man ett mer lystrigt resultat är detta inte det rätta pudret.
Täckningen - Skulle säga att det har medeltäckning. För min del är det inget puder jag kommer använda för sig på vardagar, föredrar mer täckning. Men på sommaren när man vill ha lite lättare bas kommer det nog vara perfekt!
Hållbarheten - Håller inte bättre än något annat puder jag testat, blev oljig runt näsan efter att ha gått runt med det en hel dag.
Priset - 270 kronor för ett puder, lite väl saftigt kan jag tycka...
 
MAC Studio Fix Powder Plus Foundation finns att köpa på www.kicks.se (och över disk såklart) och kostar 270 kronor.
bloglovin


Kommentarer
André Olsson

Nej, NW har en kallare ton och NC är den som är varm! Jag trodde och att de betydde NeutralWarm och NeutralCool, men så var det inte när jag frågade :(

2013-01-14 @ 21:03:06
URL: http://viceolsson.blogg.se
Felicia

kolla in bloggen! har dagens blogg. kanske blir du nästa vinnare?

2013-01-14 @ 21:20:41
URL: http://feelieh.blogg.se
André

Har kollat upp en extra gång nu! (Du kommer bli lite förvirrad, för det blev jag!)

NC står faktiskt för Neutral Cool, vilket är kallare toner. Och NW - Neutral Warm. MEN Mac har deras tvärtom. De säger att deras "kalla" foundations har en gul underton, och deras "varma" foundation har en rosa underton. Därför är det förvirrande och för att komma ihåg lättare skulle man tänka Not Warm eller Not Cool.

NC = Varma, gula toner
NW = Kalla, rosa toner

2013-01-15 @ 18:47:44
URL: http://viceolsson.blogg.se
Therese

FEL! André.

NW= Neutral warm med "peachy/pink" undertoner enl MAC

NC= Neutral cool med "yellow/blueish" undertoner enl MAC

2013-06-23 @ 19:50:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600