Deborah Shine Creator Lipstick

I höstas lanserade Deborah en serie nya läppstift som är transparanta och bara ger en liten hint av färg till läpparna. Tycker om dessa, är inte överförtjust i den lite mer kalla rosa nyansen (nr. 14 Crystal Mauve), men den varma rödare nyansen (nr. 11 Glimmer Tangerine) gillar jag desto mer! Läppstiften känns mjuka och behagliga på läpparna, dessa gillas!

 

"Shine Creator är ett läppstift som ger sofistikerad glans och lyster, samtidigt som det återfuktar läpparna med hjälp av skyddande antioxidanter. Shine Creator lipstick är dessutom packat med mineraler och vitaminer som vitamin B och C, kalium och magnesium, samt olja från granatäpple som ger näring till läpparna. Läppstiftet är även allergivänligt och innehåller solskyddsfaktor 15. Till skillnad från Milano Red, Deborahs klassiska läppstift, är Shine Creator mer transparent och kan liknas vid en perfekt blandning mellan läppstift och gloss. Sofistikerat, välgörande och kyssvänligt! Välj mellan 14 nyanser, alla i en snygg förpackning som sticker ut från mängden!"

 

 

01 Sparkling beige, 02 Shimmery nude, 03 Bright Brick, 05 Radiant Rose, 06 Starlight Pink, 07 Shiny cyclamen, 08 Glowy amaranto, 09 Sheer Fuchsia, 10 Dazzling Coral, 11 Glimmer Tangerine, 12 Luminous Red, 13 Lush Scarlet, 14 Crystal Mauve, 15 Glossy Grape (ej rätt ordning)

 
 
14 Crystal Mauve (tyckte den blev lite väl skimrig och glitter på, syns inte så bra på bilden dock!) och 11 Glimmer Tangerine!
 
Läppstiften kostar ca 110 kr styck och finns bland annat att köpa på nelly.com {direktlänk}!
 
*UPDATE*
Grattis till Matilda som vann Dove-produkterna och grattis till Johanna som vann goodiebagen! Kolla er mail!
bloglovin


Kommentarer
Matilda

Vad fint! Tack ännu en gång för vinsten :)

Svar: :D
Amanda

2013-01-02 @ 22:15:03
URL: http://matildalinneaforslund.blogg.se
David Hermansson

Hejsan,

Tänkte bara tipsa dig om mitt partnerprogram där du har möjlighet att ge bort gratis fotosessioner till dina besökare :-)

http://hermanssondavid.com/partners/

Hör gärna av dig om du har några frågor ;-)

Med vänliga hälsningar,
David

2013-01-03 @ 02:10:41
URL: http://hermanssondavid.com
Ebba

Åh det här vill jag prova!

Var fick du förresten tag i din lumene natural code foundation och vad tycker du om den? :) kram

Svar: Jag köpte det på Lindex :) Tycker den är jättebra! Har inte den bästa täckningen men den ser naturlig och fin ut :) Kram!
Amanda

2013-01-09 @ 22:09:32
URL: http://ebwe.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600