Nagellack med doft!

Vet inte om ni hört talas om den nya trenden - nagellack med doft? Tycker det är så fränt, haha! Även om det är ganska onödigt med doftande nagellack så är det självklart väldigt roligt! Märket MIYO har snappat upp denna trend och kommer i slutet av maj släppa 5 styckna limited edition lack med doft "Perfume Drops" och kommer i dofterna/färgerna Orange, Raspberry, Tropicana, Papaya och Lilac. Jag har fått turen att testa en av dessa - nämligen Orange.



Färgen på den är suuperfin! Gillar den starkt, passar perfekt till sommar! Har haft på mig det i 3 dagar nu, det har faktiskt hållt bra. De andra lacken från MIYO var jag kanske inte så jätteimponerad av pga den dåliga hållbarheten, men denna är bättre! Rent doftmässigt då? Ja, den luktar faktiskt! Doften kommer fram när nagellacket är på naglarna och börjat torka och den påminner mig kanske mer om rengöringsmedel än apelsin, men ändå. Såhär efter några dagar är doften i princip borta, men den höll sig ändå längre än vad jag trodde.



Vill absolut testa fler av dessa! Tyvärr vet jag inte vad de kostar, men jag återkommer om prisuppgifter (påminn mig om jag glömmer!). Klicka här för att komma in på MIYO's facebook sida där du hittar mer information om återförsäljare mm.
bloglovin


Kommentarer
Annie

Gud vad häftigt! :D

2012-04-24 @ 20:34:16
URL: http://narvefors.blogg.se/
Matilda

Haha vad häftigt! Dessa ska jag absolut prova!

2012-04-24 @ 21:00:30
URL: http://matildalinneaforslund.blogg.se/
Michan- Beauty by M

Dom kommer kosta ca 35 :-

2012-04-24 @ 21:17:34
URL: http://beautybym.se
juliaa

Eftersom du är min favorit sminkblogg har jag en liten önskan. Jag skulle vilja ha dina bästa tips på hur man gör rent sminkborstar :) jag gjorde de ikv, och vet inte hur de blev men skulle inte du kunna visa hur du gör :-D? (gärna i inlägg)

KRAM!

2012-04-24 @ 22:26:44
URL: http://juliaasjoholm.blogg.se/
Hair et cetera

Fin färg! Låter kul med doft :)

2012-04-25 @ 18:45:15
URL: http://Hairetcetera.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
Bejeweled 160 x 600